Esküvői fotózás, Bernadett és Dave

Ő volt az idei év meglepetés menyasszonya. Belgiumban élnek, az esküvőt Budapesten tartották viszonylag szűk körben. Már volt esküvői fotósuk, de látták a képeinket és Bernadett úgy döntött kellünk nekik. Így egy külön kreatív esküvői fotózás lett a megbízás tárgya 2×2 órában, Bogit pedig felkérték a kreatív fotózás sminkelésére.

A szervezés csodás volt. A Bécsi Kaputól indultunk énekelve egy lantművész kíséretével a Batthyány térnél lévő kis lakáshoz, ahol is megtörtént a mesebeli, erkélyes lánykikérés. A templomi szertartást a Szent Anna templomban, a polgári szertartást pedig egy dunai hajón tartották két nyelven.

Egy valamire való budapesti esküvői fotózás utolsó képe a Duna parton születik meg, háttérben a Parlamenttel

Az elkészült esküvői képekből és legfőképp az esküvői fotókból készült slideshow hivatott bemutatni a Magyarországon töltött napokat azoknak a családtagoknak és barátoknak, akik személyesen nem tudtak jelen lenni. Az idő nagyon-nagyon kevés volt, de a pár (és mindenki akivel kapcsolatba kerültünk ez alatt a rövid idő alatt) olyan közvetlen, jókedvű könnyed volt, hogy nem is kívánhattunk volna többet.

Nagyon jó volt velük “dolgozni” az esküvőn. Dave-el szinte végig hülyéskedtük mindkét találkozást, rég nevettem ennyit :)

Beaucoup de bonheur!

Slideshow:

Válogatás az esküvői fotózás képeiből

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!

Következő blogbejegyzés:
Portré fotózás Adri és Bandi