Esküvői fotózás, Dorka és Zsolti

Imádom a Balatont! Kellemes meglepetésként ért, hogy Dorkáék két ilyen jó helyszínt választottak. Az esküvő fotózás szempontjából ideális és a szívemhez is nagyon közel áll.

Egy Balatonlelle közelében lévő üdülő és egy hangulatos kis templom Fonyód szívében. A helyszín az esküvőn résztvevőket biztosan teljesen magával fogja ragadni.

A Balaton közelsége, a tó felől fújó szél és a hangulatos kis templom mindenkiben szép emlékeket idéz, aki korábban a Balaton partján járt. Ez a balatoni esküvő velejárója.

Dorka és Zsolt, esküvői foztózás a Balatonon

Magabiztosan érkeztem meg a nagy nap reggelén fotózásra “éhesen”. A szülőkkel és barátokkal való első találkozás, bemutatkozás után elkezdtem összeszerelni a fotós felszerelést. Mivel a sminkelés már elkezdődött én is azonnal nekiláttam az esküvői fotózásnak… és itt ért az első meglepetés.

Annyira kedves volt a fogadtatás és olyan oldott a légkör, hogy már az első percben otthon éreztem magam. Nem volt sem rohanás sem idegeskedés. Olajozott gépezet, jókedv és figyelmesség. Mintha nem is egy esküvői forgatagba csöppentem volna, hanem inkább egy baráti összejövetelbe. Jól kezdődik. :)

A menyasszony már az első találkozáskor is mosolygós volt, a vőlegény pedig jókedvű és laza. Azt ott még csak remélhettem, hogy az egész napot végigkíséri ez a szabad és boldog érzés, amiért esküvőt fotózni külön öröm. És így lett, nagyon élveztem… a vendégsereggel együtt :)

Köszönöm a bizalmat, és sok boldogságot!

Slideshow az esküvői képekből

Az esküvői fotózás kedvenc képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!