Esküvői fotózás Gödöllő, Anna & Árpi

Arra már az eljegyzési fotózáson is rájöttem, hogy “ez a pár nem 100-as” és sokat fogunk nevetni az esküvői fotózás közben is. :) Az igazi nyári forrósággal gondolom semmi újat nem mondok, de a sok-sok szaladgáló lurkó, a családias és vidám esküvő, valamint a jókedv feledtette velünk a tűző napsütést.

A Lázár Lovaspark

A helyszín hozta a tőle megszokott és elvárt profizmust. A vendégek szerették, tetszett nekik az autentikus lovas bemutató, miközben mi nyugodtan elkészítettük a kreatív esküvői fotók egy részét a park területén.

Itt néha úgy érzem megállt az idő, mintha a régmúltba repítene vissza ez a hely a hagyományaival és vendégszeretetével.

Azt hiszem, hogy ehhez az esküvői fotóhoz nem kell kommentár

Egy igazán jó élmény

Minden egyben volt. Kellett is, hogy valóban jó élmény legyen. A nap folyamán a vendégek között elvegyülő és itt-ott felbukkanó esküvői fotósnak sok minden a fülébe jut. Néha úgy érzem, hogy egy esküvői szolgáltató sokkal objektívebb, reálisabb képet kap az esküvőről és a vendégek véleményéről, mint maga a pár.

Ha a vendégek rendben vannak és jól érzik magukat ott nagy baj nem lehet. Jelentem itt is hasonló volt a helyzet. A vendégek, sőt az esküvői szolgáltatók is egy újabb nagyszerű élménnyel lettek gazdagabbak.

Igazán jól éreztem magam Domonyvölgyben, sok boldogságot kívánok!

Zenés összeállítás az esküvői képekből

Esküvői fotók

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!