Esküvői fotózás, Márta és András

Egy különleges esküvői fotózás miatt újra Pécsett jártunk. Ezúttal a Bagolyvárban.

A pécsi Bagolyvár Vendéglő és Fogadó

A hely hangulata csodás. Igazán idilli a környezet a hegy oldalában lévő fogadóval, kilátással a városra. A készülődés során a nyitott ablakon dől be a napfény, csicseregnek a madarak. Szinte úgy érzi az ember, mintha egy gyermekmesébe csöppent volna.

Egy esküvői fotós jobb helyszínt és hangulatot nem is kívánhatna. Ez tuti.

Az esküvői készülődés egy emblematikus pillanata, természetesen a cipellőkkel a középpontban

A fogadó területén az épülettel szemben kapott helyet a rendezvény központ, itt tartottuk az esküvői szertartást, illetve magát a bulit.

A domboldalban a régi présházakat átalakították szálláshelynek a vendégek számára. Mesebeli kis házikókat csináltak belőlük autentikus berendezéssel, színes teraszokkal. A kilátás az ágyból is mesés, elképesztően eltalálták!

Családi képek az esküvőn

Egy jó esküvői fotós mindig mindenhol nyitott szemmel jár. Keresi a fényeket, lehetőségeket és helyszíneket.

Így találtam rá a domboldalban lévő présházakra amelyeket a vendégek elszállásolására használnak. Azonnal megtetszett a hangulatos terasz és a színes zsaluk és ajtófélfák vidám egyvelege.

A készülődés után, az esküvői szertartás előtt megkértem a szűk családot, hogy egy csoportkép erejéig tartsanak velem. Ennek a 3 perces fotózásnak az eredménye ez a családi kép.

Így is lehet családi fotókat készíteni az esküvőn

Hogy milyen egy horvát-magyar esküvői vacsora és buli? Jó kedvű, fergeteges, szórakoztató és magával ragadó. Mint utóbb kiderült a buli és a külön napos kreatív esküvői fotózás képei miatt két pár is bennünket választott abból a baráti társaságból.

Esküvői kreatív fotózás

A kreatív esküvői fotók Budapesten készültek, külön napon. Mindig mondom, hogy ilyen hangulatú képeket, ilyen változatos helyszínekkel egyszerűen nem lehet megfotózni az esküvő napján.

Nincs rá idő, nem olyan a pár hangulata, a logisztika sem könnyíti meg az életet. Ezt a 2-3 órát másra is fel lehet használni. A családra, a szerelmedre a készülődésre és egyszerűen lelkiekben rákészülni az esküvőre.

Gondolom az esküvői fotók önmagukért beszélnek.

Esküvői fotózás közben a Budai Várban

Márti és András, köszönjük!

Mártát ezúttal is Bogi sminkelte / bogismink.hu

Slideshow az esküvői képekből

Az esküvői fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!

Következő blogbejegyzés:
Móni, család fotózás