Esküvői fotózás, Szilvi és Bálint

Szeretnek vadászni, táncolni, sokat nevetni. Miután a Lánchídon készítettem róluk néhány menő képet azt is tudjuk, hogy a jó esküvői fotózás is a kedvenceik közé tartozik. De ne szaladjunk ennyire előre a történetben.

A Forster Vadászkastély

Tehát párosunk szeret vadászni és imádja a természetet. Hol máshol mondhatnák ki egymásnak a boldogító igent, mint a Forster Vadászkastély területén? Sok a zöld, nagy a tér és igazán szép a környék.

A jó hangulatú készülődés az alapja mindennek. A jó kedvü esküvői fotózás is erre épül.

Arra már az eljegyzési fotózáson is rájöttünk, hogy Szilviék is kedvelik a klasszikus, elegáns beállításokat, és minden buliban benne vannak. :)

Nem kapkodtunk, szépen nyugodtan fotóztunk

A kastélyban nem fotóztunk többet 20 percnél. Teljesen felesleges lett volna kapkodni és sietni, hiszen három nappal később a budapesti esküvői kreatív fotózás során a belvárosban fogunk fotózni.

Megvan a kész koncepció, megbeszéltünk mindent. Ez nagy megnyugvással tölti el az esküvői fotóst és a párt is. Tapasztalat. :)

Ez a mai nap 100%-ban az esküvőre van szánva, ezért csak néhány képet készítettünk a kastély miatt…

Ez valóban egy klasszikus esküvői fotó, de nem unalmas. Szépek a fények, jók az arányok. Szeretem kép.

A kültéri szertartás nagyszerűen sikerült az esküvői fotók szintén. Sok vendég volt, mégis kellemesen elfértek a külső helyszínen és a teremben is. Az igazán önfeledt és boldog pillanatok után a buli is fergetegesre sikerült.

Gratulálunk, csak így tovább. puszik!

Szilvit, az örömanyákat és a koszorúslányok Bogi sminkelte / bogismink.hu

Slideshow

Esküvői fotózás képekben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!

Előző blobejegyzés:
Esküvői fotók, Roxi & Jani
Következő blogbejegyzés:
Bernadett & Dave, love-session