Esküvői fotózás, Zsuzsa és Zoli

Amint Szolnokra értem, egyből magával ragadott a város hangulata, és hozzá megjött a esküvői fotózás előtti kellemes izgalom is. :)

A készülődés végét kezdtem fotózni és már ekkor láttam: Zsuzsáék nagy napján minden a helyén volt. A szertartások meghittsége, az események körül “nyüzsgő” családok és barátok feléjük áradó szeretete szinte tapintható volt!

Az esküvői fotózás mindenkinek tartogat meglepetéseket

Az esküvői szertartás után a vendégek meglepetés virágszirmokkal várták a párt a templom bejáratánál. Senki sem szólt előre, mivel nem volt sem vőfély sem ceremóniamester…

Amint a templomból kiléptem én is kaptam egy keveset a szirom-rizs párosításból. Gyorsan reagáltam, így volt időm megörökíteni Zoliékat a templomból kijövet szirom-esőben. :)

Az esküvői fotózás néha csak pillanatokat hagy az esküvői fotósnak beállítani és elkészíteni a kívánt képet

Szolnok, te csodás

Minden nekünk és az esküvő fotózásnak kedvezett. Elég időnk volt esküvői fotókat készíteni a Tisza szálló kivételesen szép épülete körül és a mögötte lévő kútnál is.

Tettünk egy nagy sétát a Tisza parkban, ahol remek fényeket találtunk. A nemrég elkészült Tiszavirág-hídon elkészítettem azt a fotót ami több kiállításra is elkísért azóta és természetesen a portfóliómba is bekerült.

Zoli mérnök ember és nagyon érdekelte a fényképezőgép, így már a kezdetektől megvolt a közös pont. Zsuzsa pedagógusként szintén nagyon lelkes és érdeklődő volt, úgyhogy az esküvői fotók elkészítése kellemes beszélgetéssel és sétával telt.

Nagyszerűen éreztem magam és ők is. Ez pedig az esküvői képeken is látszik.

Úgy gondolom a személyes kapcsolat szinte mindennél fontosabb az esküvői fotós és a pár között. Sokszor, több fórumon leírtam már: ha megvan az összhang, ha “egy húron pendültök” az a képeken is látszik. Átjön, megvan, látod.

A vacsora és az az utáni hangulat egy igazán felszabadult, laza bulit hozott.

Álljon itt egy idézet, ezzel kívánok Nektek sok boldogságot:

“A szerelem az élet… Ha elmulasztod a szerelmet, elmulasztod az életet.”
(Leo Buscaglia)

Slideshow

Esküvői fotók

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!

Következő blogbejegyzés:
Berni, baba fotózás