Jegyes fotózás, Barbi és Zsolt

Az esküvő kiállításon találkoztunk, nagy volt a tömeg, ennek ellenére egy jót beszélgettünk. Most pedig a jegyes fotózás képeit töltöm fel a blogra.

Barbi az az igazi mosolygós lány, aki mindenkit jó kedvre derít a környezetében, ezt már akkor is éreztem :). Zsolt inkább a megfontolt, komoly oldal a kapcsolatukban, magas szimpatikus pali. Zsák, meg a foltja. A legjobb értelemben.

2-3 nappal később Barbi kb. 2 órával egy másik menyasszony előtt foglalt le bennünket az esküvőjük napjára, telefonon. Ez szoros volt, jegyeztem meg a telefonban, erre egy örömittas sikítás volt a válasz vonal másik végén :). Akkor futott át rajtam először, hogy mi talán még többet nyertünk Velük: kedves és odaadó embereket, akikkel öröm lesz a fotózás, és az együtt töltött idő. Ezt az eljegyzési fotózás is megerősítette, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Barbiék fotóinak jelentős részét az új, közös otthonukban készítettük el. Igen, még a felújítás és a festés előtt :). Nagyon jól szórakoztunk, és hamarosan folytatjuk Barbiék esküvőjének történetét!

Barbi alkalmi sminkjét Bogi készítette.

A jegyes fotózás képekben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!