Amikor visszavárnak…

Két éve jártam Szarvason, akkor is esküvői fotózás miatt. Aznap Orsi és Gergő esküvőjét fotóztam. Nagyon megszerettem Őket, és az egész családot a szívembe zártam. Az eseményen Orsi barátnőjével is találkoztam, aki tavaly megkeresett: így én lettem Dóri esküvő fotósa is. :)

Az Alföld a szívem egyik nagyon kedves csücske: nem messze innen gyermekkorom legszebb hónapjait töltöttem szeretett nagyszüleimnél. Pesti srácként ezek a nyári hónapok egy különleges, szavakkal nehezen leírható szabadságot jelentettek nekem. Szabadságot távol az otthontól, csínytevéseket barátokkal, nagy csavargásokat és kalandokat a végtelen Alföldön. Egy olyan fajta közvetlenséget és szeretetet, amelyet csak egy aprócska vidéki faluban tapasztalhat meg az ember, pláne gyerekként.

Sokszor visszatértem ide, és 20 évvel később fotósként ismét az Alföldre vetett a sors. Ide, ahová félig mindig is tartoztam és ahová szívem olyan sokszor visszahúzott. Ide, ahol minden naplemente más, és az Alföld ezernyi csodás arcából mindig újat mutat. Ide, ahol most is jó ismerősök és barátok várnak.

Dóri és Robi, köszönöm Nektek! :)

 

Az esküvői fotózás képei hamarosan felkerülnek a blogra…

 

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!