Eljegyzési fotózás, Réka & Peti

Első találkozás: eljegyzési fotózás – Starbucks. Ez nálam mindig nyerő ötlet, mivel imádom a kávét. :)

Kellemesen elbeszélgettünk a terveikről, ötleteltünk az esküvő fotózással kapcsolatban és megbeszéltük a részleteket. Nagyon klassz elképzeléseik voltak. Megálmodtak maguknak egy klassz kültéri esküvői szertartást és egy remek kreatív helyszínt a fotózáshoz.

Egy DIY esküvő kezdett kirajzolódni előttem, ahogy ott a kávézóban hallgattam a terveiket. Rékáék egy valódi vintage esküvőt szerveztek maguknak kültéri piknik-hangulatú szertartással, nagyon jól hangzott!

Mindig megosztom tapasztalataimat párjaimmal és általában azt tanácsolom, hogy kövessék az elképzeléseiket és hallgassanak a szívükre. Szervezzék meg olyannak az esküvőjüket amilyennek ŐK szeretnék. Hiszen ez az ő nagy napjuk, nem másé.

Réka és Peti eljegyzési fotózás közben, naplementében

Második találkozás: az eljegyzési fotózás, ami számomra igazi meglepetést hozott. Fotóztunk a lakásukban, a parkban és a Felvonulási téren. Laza természetes képek születtek, épp ahogy szeretem.

A kinti fotózás kezdése remek időzítés volt, mivel körülbelül fél órával a naplemente előtt fotóztunk. Talán ebben az időszakban a legjobb a fény minősége. Lapos a fény beesési szöge ezért különösen hangulatos képek készíthetőek ilyen környezetben. Igyekezni kell, mert a megfelelő fényviszonyoknak hamar vége…

Az eljegyzési fotózáson igazi szerelmes, összebújós eljegyzési képek születtek. Nagyon élveztem a fotózás minden percét!

Az esküvő fotózás képei is hamarosan felkerülnek ide a blogra…

Az eljegyzési fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!