Esküvői fotózás, Cili & Gyuri, stílus és szenvedély

Esküvői fotózás Szeged. Budapesthez képest egyáltalán nincs közel, de természetesen megéri az utazást! A város hangulatos, fotózás szempontjából a környéke is jó.

A kreatív esküvői fotók pénteken készültek el, így szombati az esküvői készülődést és a délelőttöt nem kellett rohanásban tölteni, ami szerintem óriási előny! A Füvészkertben kezdtünk fotózni, majd pedig már Szeged belvárosában jártunk.

Párosunk esküvői fotózása ezeken a hangulatos helyszíneken olyan, mint egy lassú mese. Nem sietünk, péntek lévén az egész délután a miénk. Örülünk a külön napos kreatívnak. :)

Cili az esküvői fotózás a Szegedi Műegyetem épületének árkádjai alatt

Cilit csodaszép menyasszonyi ruhájában sokan megbámulják, valóban gyönyörű és igazán elemében van! Ilyenkor mindig belegondolok, hogy valójában milyen hálás lehetek ezért, és a fotózásért. A percek és órák elrepülnek, mi pedig és a naplementében készített utolsó esküvői képekkel búcsúzunk Szeged gyönyörű belvárosától és ettől a csodás naptól.

A holnapi napot talán még jobban várjuk, mint a mait. Biztosak vagyunk benne, hogy az esküvői fotózás és az események rengeteg meglepetést és érzelmet tartogatnak számunkra. És még szebb fényeket…

Smink: Szántó Bogi, esküvői smink

Slideshow, esküvői képek

Esküvői fotózás Szegeden

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!

Következő blogbejegyzés:
Családi fotózás, Janka