Esküvői fotózás Székesfehérvár, Noémi & Balázs

Imádjuk Székesfehérvárt, a jó kedvű és nevetős esküvőket. A szerelemtől sugárzó párokat. Így természetesen az esküvői fotózás is klasszisokkal jobban, gördülékenyebben megy.

Noémi és Balázs már az első találkozásunk alkalmával belopta magát a szívünkbe. És akkor még csak remélhettük azt, ami azóta valósággá vált. Két rövid napra mi is részesei lehettünk a csodának.

A székesfehérvári kreatív esküvői fotózás során felkerestük a belvárosi régi vályogházakat, a Velencei tavat is. Fotóztunk a parton, nádasban és egy szántóföldön, készítettünk esküvői fotókat a könyvtárban. A külön napon (pénteken) tartott fotózás nem véletlenül a vesszőparipám. Nem kellet rohanni, semmi sem határolta be a helyszíneket. Kényelmesen felkerestünk minden helyszínt az esküvői fotók elkészítéséhez amit előzetesen egyeztettünk.

Amikor esküvői pár tekintetéből már az első képeken süt a szeretet és a rajongás egymás iránt.

Amikor két ember között beszélnek a pillantások, szerelmes szavakat repít a szél körülöttük és amikor rájuk nézel… akkor önkéntelenül elmosolyodsz, és igyekszel nem elfelejteni (néha majdnem) exponálni az esküvői fotózás során. Mert ők ilyenek, szavak nélkül is beszélt minden mozdulatuk aznap.

Lehet bármilyen ügyes az esküvői fotós, sikerülhet bármennyire jól az esküvői fotózás. A stílus benned van, vagy nincs.

Szentimentális vagyok? Biztos, de ezt csak így készülhetnek élettel teli, igényes esküvői fotók. Csak így lehetsz ott teljes valóddal, és csak így próbálhatod esküvői képek segítségével megörökíteni azokat a pillanatokat, amelyek ezt mesélik el. Mi ott voltunk és remélem, hogy nekünk sikerült.

A Hotel Magyar Király…

… mindenképpen meg kell említenem, mert ez egy remek hely! Kiválóan fotózhatóak a lakosztályok és a folyosók. A rendezvény központban megfelelőek a belső terek. Az esküvői fotók szempontjából igen előnyös, ha az esküvői fotósnak nem kell a zavaró hátterekkel foglalkoznia.

A Hotel Magyar Királyban van elég fény és tér. Igaz, hogy nagy fényerejű profi optikákkal fotózom, de még így is az átlagon felüli a helyszín. Látszik, hogy foglalkoztak a kérdéssel. Az “elég fény” az esküvői fotós szempontjából azt jelenti, hogy nem kell magas érzékenységen fotóznia és folyton vakuznia/derítenie. Megfelelő tehát a világítás és a hangulat világítás is jól ki van találva.

Köszönjük, hogy mi is a nagy nap részesei lehettünk!

Noémit Bogi sminkelte / bogismink.hu

Esküvői fotók – slideshow

Esküvői fotózás Székesfehérvár

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!