Esküvői fotózás, a legkisebbek is szeretnek esküvőre járni

Esküvői fotózás és egyéb kalandjaim során sok aprócska, és nagyobb lurkóval találkozom. Ez a bejegyzés Róluk szól.

Érdemes a gyerekeket fél szemmel követni, és figyelni az esküvőkön. Ezt már megtanultam az évek során. Néha olyan váratlan, és gyermekien őszinte reakciókat produkálnak, amelyek azonnal könnyeket / mosolyt (nem ritkán a kettőt együtt) csalnak az arcodra. Ha mindezeken túl még le is tudod fotózni a pillanatot, akkor a képek egy olyan pluszt adhatnak az esküvői fotóknak, amellyel még színesebb és vidámabb lesz az egész képanyag.

Gyerekek, az esküvői fotózás során elkapott pillanatok

Szerencsémre gyakorló kisgyerekes apukaként tudom, hogy a pillanat szinte csak a másodperc töredékéig él, aztán a lurkók szaladnak/másznak tovább, és ha nem vagy elég gyors és ügyes, akkor könnyen lemaradsz Róluk…

Szaladnak, mozognak, sírnak és ficeregnek. Unatkoznak és látványosan ásítanak (főleg a templomban), megmakacsolnak és odabújnak. Szinte minden helyzetben képesek meglepetést okozni és egy újabb esküvői fotó témát adni.

Vannak olyan szituációk amelyeket az esküvői fotós rendez meg.

 

Ha megkéred őket valamire, akkor általában készségesen segítenek egy újabb nagyszerű esküvői fotót készíteni. Persze érteni kell a gyerekek nyelvén és ha még egy kicsit szimpatikus is vagy, akkor a siker garantált. Még nem fordult elő, hogy később valamelyikük esküvőjén is megforduljak, de ami késik talán nem múlik. Így lehetek második generációs esküvői fotós náluk is!

Következzen tehát egy válogatás az elmúlt évek esküvői fotóiból, gyerekes pillanataiból. :)

Gyerekek esküvői fotózás(a) közben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!