Eljegyzési fotók és a B terv, Timi & Gábor

A természet hatalmas, erős és néha kegyetlen. Jók az esőben készült eljegyzési fotók, de mi másra vágytunk. Nem szerettünk volna bőrig ázni és a gépeket is féltettem a szakadó esőtől. Mást kellett kitalálnunk.

Ritkán érzem magam elveszve a világban. Azt hiszem az valami ilyen érzés lehet, amikor az esküvői fotózás (vagy bármilyen kültéri fotózás) második percében leszakad az ég és nem tudsz tovább fotózni. :(

Párosunkat a kialakult helyzet azonban cseppet sem zavarta! Jókedvük pedig rám is átragadt: ott és akkor egy budai bevásárló központot szemeltünk ki magunknak B tervként. Az első képeket a bevásárló központ parkolójában készítettem el… Mondhatom, ilyen sokat megint csak régen nevettem. :)

Mindenfelé csavarogtunk fel és alá, készítettünk néhány szép képet és gazdagabbak lettünk néhány marcona – biztonsági őr – pillantással is. Úgy tűnik, hogy egy mindenre elszánt esküvői fotós is jól jött, velem még ők sem mertek újat húzni, valamint az égiek itt is velünk voltak. :)

Vesztett helyzetből nyert. Ezt már szeretem, a végére egészen belejöttünk a fotózásba. Az eljegyzési fotók sikerültek, a hangulat kiváló és az alapokat megteremtettük az esküvői képek elkészítéséhez.

Az égiek az esküvői fotózás közben is velünk voltak… a történet hamarosan Timi és Gábor esküvői képeivel folytatódik.

Smink: Szántó Bogi esküvői smink

Az eljegyzési fotók

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!