Eljegyzési fotózás, moci, természet, Réka & Zoli

Dabas mellett, egy kis tó partjához beszéltük meg az első fotózást. Szeretem, ha valaki önmagát adja és ebből a fotózásra is is “hoz magával” valamit. Ettől sokkal személyesebb lesz az eljegyzési fotózás és a képanyag, oldottabb lesz a hangulat. Extremitás? Belefér!

Rékával e-mailben egyeztettünk a részletekről, az esküvő részleteiről, a menyasszonyi ruháról és a tavaszi eljegyzés fotózásról.  Hónapokkal az esküvői fotózás előtt megcsörrent a telefonom, a rádiótelefon hullámok másik végén Réka: “Szia! Akkor hozzuk a jegyes fotózásra a mocit is, jó?” – kérdezte. Egyből megjelent lelki szemeim előtt a bejegyzésben látható első kép, a fények és a jókedvű nevető páros. Ez az említett “de ja vu” kép, szeretem.

Sok fotós ad hoc jelleggel kezd az esküvő fotózáshoz, ami több szempontból sem túl szerencsés. Az eljegyzési fotózáson kiderül milyen képek működnek, melyek azok a szituációk amelyekben jól érzi magát a pár.

Ez nagy segítség az esküvői fotózás során is, hiszen oda már konkrétabb elképzeléssel, jól megfogalmazható és körülírható igényekkel érkezik a fotós. Sőt, gyakran a pár is igen határozott elképzelésekkel vág neki a nagy napnak.

Motoron, eljegyzési fotózás haladóknak!

Az eljegyzési fotózás tehát a horgászoktól kicsit messzebb, a tó egy vadregényesebb részén zajlott. Nem kapkodtuk el mivel külföldön élnek, ezért csak az esküvő előtti héten csináltuk meg a képeket. :) Zoli hozta a motort, én a menyasszonyt és az anyukáját. :)
Igazán jó kis délelőtti program volt, és azt hiszem a képek önmagukért beszélnek.

Az eljegyzési fotózás képei

PS: Esküvői fotózás, én így szeretlek!

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!