Esküvői fotós Zsámbékon, Barbi & Ricsi

Egy nagy, családi esemény kellős közepébe csöppenünk Bogival… egy esküvői fotós és sminkes az esküvői-családi forgatagban. A készülődés során már érkeznek a vendégek, a ház kertjében igazi kerti party hangulatban telik az idő. Nincs rohanás, csak egy kis várakozással teli izgalom és a nagy drukk a fények miatt.

Bejött! Elmosolyodom, elmélyülten fotózom és ahogy a sminkelés közben dől be a fény az ablakokon már a kinti képekre gondolok. Nagyon várom már az esküvői kreatív fotózást a Zsámbéki Romtempomban!

Sokszor hallottam már a helyről és természetesen utána is olvastam. Bár élőben még sosem jártam ott, de a neten talált képek alapján nagyon ígéretesnek tűnt.

A Zsámbéki Romtemplom remek helyszín, egy esküvői fotós számára főnyeremény.

Indulunk a esküvői kreatív fotózás helyszínére, ahol a romtemplom csak a miénk. Szeretem a beállított képeket, mert akkor legalább az illúzió megvan, hogy az esküvői fotós irányít. Pedig dehogy, csak próbál… A jó az, ha a fotózás során a párosoddal egy a gondolat és az elképzelés. A pazar fények között pazar esküvői fotók – összeállnak a pillanatok…

Az esküvői kreatív fotózásról visszaérkezve elindul a nászmenet. Hangulatos szertartás, kellemes vacsora, majd a vendégek egymást pörgetve táncolnak és nem fáradnak, csak buliznak önfeledten. A gyertyafény keringő közben stílus és elegancia van a levegőben, de olyan, amitől eláll a lélegzeted.

A gyertyafénykeringő közben csak megfelelő technikai felszereléssel és rutinnal készülhetnek jó képek.

Örülsz, hogy itt lehetsz és gép van a kezedben. Esküvői fotózás, én így szeretlek! :)

Barbit és a lányokat Bogi sminkelte / www.bogismink.hu

Zenés slideshow a legszebb esküvői képekből

Esküvői fotós, pillanatok

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!