Esküvői fotózás a Ponyvaregényben, Dóri és Dávid

Verőfényes napsütés volt aznap, és úgy érzem mi is szárnyaltunk velük együtt az esküvői fotózás során. Egy szó jut eszembe róluk: nyugalom. A sok teendő és szervezés és nagy esküvőzés közepette egy percig sem felejtettek el odafigyelni egymásra. És ez az esküvői képeken is látszik.

Aznap jó kedvvel indultam útnak. Egyik kedvenc esküvői helyszínünkre, a Ponyvaregénybe voltam hivatalos. Az egész esküvő fotózás a Kopaszi-gáton zajlott. Ismerem a helyet, mint a tenyeremet így nem volt gond megtalálni a megfelelő helyeket a kreatív esküvői fotózás során.

Átszellemülés az esküvői fotózás közben, mi sem lehet ennél természetesebb.

Megvolt az összhang. A jó fotó beszél, nem kell róla semmit sem mondani.

Mindenhol találhatunk olyan helyeket, zugokat és titkos teraszokat ahol egy jó esküvői fotót lehet készíteni.

A repülésnek és a repülőgépes “gyűrűpárnának” viszont külön története van: Dávid repülőgépet (is) vezet, ezt az ajándékot pedig Dóritól kapta a nagy napon. Igazán kedves meglepetés volt!

Az esküvő fotózáson amúgy semmi meglepő nem történt ezen kívül. A kellemesen laza kreatív és a hangulatos szertartás után a nap hátralévő része is nagyszerűen telt a barátok és családtagok gyűrűjében, szerelmes pillantásokkal és jó hangulatban ezen a romantikus helyszínen a Ponyvaregényben. :)

Smink: Szántó Bogi, esküvői sminkes

Esküvői fotók, pillanatok

Az esküvői fotózás képekben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!