Esküvői fotózás Alsópetényben, Eszter & Lajos

Szeretem a kis létszámú esküvőket, a stílusos, igényes helyszíneket. A festői szépségű Prónay-kastély romantikus, barokk stílusú épületei és a gyönyörű kert olyan különleges hangulatot adott nekünk, amelyet vétek lett volna nem kihasználni az esküvői fotózás során.

Alsópetény és a Prónay-kastély olyan esküvői helyszín, mint egy gyöngyszem a homokban. Egyedi, amelynek hangulata és varázsa egy sajátos atmoszférával bír. Amellyel csak nagyon kevés esküvői helyszín rendelkezik. Ha ilyen stílusra vágysz, akkor ide egyszer el kell jönni megismerni ezt a csodát.

Amikor megkerestek bennünket, Eszternek az “érzelem gazdag és egyedi hangulatú” esküvői fotóink tetszettek meg. Így ezen irányvonal mellett teljesen szabad kezet kaptam a fotózás során. A nagy szabadság természetesen felelősséggel jár.

Az új helyzetekben a gyors alkalmazkodó képesség és helyzetfelismerés döntő lehet az esküvői fotózás szempontjából. A megfelelő helyen lenni és a megfelelő beállításokkal elkészíteni a képet, megőrizni a pillanatot ami már nem jön vissza többé. Ez ennek a műfajnak, az esküvő fotózásnak egy különös és egyedi bája.

Érzelmek, ölelések és megismételhetetlen pillanatok. Ezek az esküvői fotózás legszebb és legnehezebben fotózható elemei.

Nem egy esküvői fotós összetenné a kezét azért a szobáért, amelyben Eszterék készülődtek és ahol elkezdtük a fotózást.  A készülődés után a Prónay-kastély belső és külső helyszíneit egyaránt használtuk, hogy elkészíthessük a páros esküvői fotókat.

Az esküvő fotózás során párosunk tekintete olyan szeretettel és áhítattal követte egymás minden mozdulatát, mintha ott és akkor szerettek volna egymásba. Úgy érzem, egy kicsit valóban így volt.

Köszönöm, hogy ott lehettem és megörökíthettem esküvőtök legfontosabb pillanatait!

Zenés slideshow az esküvői fotókból

Az esküvői fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!