Esküvői fotózás, Marcsi & Krisztián

Szeptemberben fotóztunk együtt, a mi közös történetünk második állomásán. Az erős szél néha nem jött túl jól, néha pedig remek helyzeteket teremtett, melyeket ki is használtunk az esküvői fotózás napján.

A páros fotókat  a Gellért hegyen készítettük el, ahová mindig is vágyom fotózni! :) A helyszínek vizuálisan gazdagok, változatosak a pesti panorámáról és a Citadelláról nem is beszélve.

Vétek lenne egy ilyen helyet és lehetőséget esküvői fotós létemre kihagyni. A képeket utólag látva úgy érzem, egy kicsit egyfajta divat fotózás felé tolódott el a hangsúly ami egyáltalán nem baj.

A Gellért hegyen esküvői fotózás közben ilyen szép esküvői fotók születhetnek.

A Búsuló Juhász egy remek esküvői helyszín. A táncparkettet bulira teremtették és megfelelően távol van az asztaloktól. Így aki akar el is szeparálódhat, beszélgethet az este folyamán. A továbbiakra sem volt panasz: a jól megszokott profizmust és minőséget kaptuk az étteremben.

A kreatív esküvői fotók elkészülte után, az eső első cseppeire érkeztünk a hangulatos budai étterembe. A táncos lábak pedig már akkor tűkön ültek… Később hétköznapi halandók és több régi versenytáncos együtt ropta, felejthetetlen volt!

Marcsi, azt sem fogom feledni, hogy bíztatok bennem és abban, hogy el tudom készíteni azokat az esküvői képeket, amelyeket megálmodtatok. A lécet magasan vittük, és ehhez Ti is kellettetek! Nagyon köszönöm.

Sok boldogságot!

Slideshow az esküvői képekből

Az esküvői fotózás pillanatai

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!