Esküvői fotózás a városban, Melinda & Zoli

Az esküvői fotózás hangulata, a képek minősége tényleg nagyban függ attól, hogy az esküvői fotós milyen közegben “dolgozik”, létezik és “alkot” a nagy napon. A hangulat akkor jön át igazán, a pillanatok akkor lesznek igaziak, ha a pár és a vendégek is felszabadultak.

Ilyen közegben öröm fotózni, a tapasztalt esküvői fotós pedig könnyen megtalálja helyét a nap eseményeiben. És ez az érzés a képeken is átjön, ez az esküvő fotós igazi lételeme.

Néha az esküvőt sem kell túlreagálni, úgy hagyni kell hogy az esküvői fotózás is menjen a maga útján. Egyik kézben a gyűrűk a másikban a menyasszony. Mehetünk házasodni! :)

Meli és Zoli esküvőjén minden a helyén volt, a hangulat pedig már az első percektől kedve magával ragadott bennünket is.

Nem szerveztek maguknak hagyományos esküvőt. Úgy gondolták, hogy az esküvő lehet kötöttségektől mentes, könnyed és mégis meghitt esemény, ahol igazán önmagukat adhatják. Így is lett. Otthoni készülődés, spontán fotózás a Városligetben, a szertartás után pedig indultak hajnalig bulizni! :)

Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Smink: Szántó Bogi / www.bogismink.hu

Esküvői fotózás, válogatás

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!