Esküvői fotózás Monor, Andi & Bali

Aznap a nap is máshogyan sütött, és igazán szép fényekkel kedveskedett nekünk, az esküvői fotózás mesébe illő volt. A fényképezéshez elengedhetetlen a fény, de talán a legfontosabb mégis az, hogy az esküvő fotózáson a páros tudjon együtt (és velem) működni, így élhetnek igazán a képek. Így lehet mélyebb jelentésük, tartalmuk, és így jöhet át az az érzés és milliő, melyet az esküvő napján átélhettünk.

Ez ott és akkor nagyszerűen sikerült! Felszabadult, meghitt hangulatban teltek az események és a páros esküvői fotózás is egy csoda volt. Utunk a monori Strázsa-hegyre vezetett ahol szőlő tőkék és présházak között fotóztunk.

Dél körül járt az idő, ebben az időszakban nagyon körültekintően kell kiválasztani a megfelelő helyszínt az esküvői fotók elkészítéséhez. Ha a fény túl erős, vagy éles szögben esik be az nem tesz jót az esküvői fotóknak. Erősek lesznek az árnyékok és kiég a rendszerint világos esküvői ruha a képeken. Személy szerint a szűrt, minőségi fényeket szeretem.

Gyönyörű esküvői képek készülhetnek ha dél körül is a szűrt, szép fényeket keresi az esküvői fotós az egész esküvői fotózás során.

Bali motorral érkezett az esküvő helyszínére, ami természetesen út közben lerobbant. Murphy. Hercegünk (majdnem fehér lovon) azonban nem adta fel, halált megvető bátorsággal megszerelte a “paripát” és már száguldott is imádottja felé. A moci természetesen kellék volt az esküvői fotózás során. :)

Az esküvői fotóknak célja van. Történetet mesélnek, megőriznek. Nagy az esküvői fotós felelőssége. Olyan pillanatokat kell a fotográfia nyelvén megőriznie, amelyeket 20-30-50 évvel később is szívesen lapoz fel a pár, nézik meg a gyerekek és unokák. A cél nem kevesebb, mint egy sorozatban megőrizni, egy történetben elmesélni az esküvő napját. Ehhez a megfelelő rutin és tudás mellett emocionálisan is nagyon ott kell lenni, megélni a pillanatokat és méltóan megörökíteni. Ez tesz egy fotóst jó esküvői fotóssá.

Andiék nagy napján minden nagyszerűen alakult. A fenti cél teljesült: az esküvői fotók hűen visszaadják az esküvő pillanatait, legfontosabb eseményeit.
Nagyon örülök annak, hogy mi lehettünk ott, és én örökíthettem meg ezeket a szép pillanatokat. Köszönjük. :)

Smink: Szántó Bogi, esküvői sminkes

Zenés slideshow az esküvői fotókból

Rövid válogatás az esküvői fotózás képeiből

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!