Esküvői fotózás a Ráday-kastélyban, Timi & Gábor

Isten útjai valóban kifürkészhetetlenek. Az élet felénk sodort egy nagyon kedves, félénk menyasszonyt és egy halk szavú, jókedvű vőlegényt. Az esküvői fotózás közben is olyanok voltak, mint két virág, amely a napfényre kinyílik és megmutatja az igazi arcát. Azt az arcot, amelyet idegenként nem láthat meg bárki.

Nekünk Bogival mégis abban a szerencsében volt részünk, hogy ha csak rövid időre is, de részesei lehettünk ahogyan e két virág megnyílik, majd az imaházban valóban rájuk ragyog Isten tekintete. Mindezt igyekeztem az esküvői fotók segítségével is megörökíteni.

A péceli Ráday-kastély remek hely, kiteljesíti az esküvői fotózás hangulatát. Esküvői fotós ennél jobb helyet nem talál a környéken.

Biztos vagyok abban, hogy az esküvői szertartás helyszínén Ő is ott volt velünk. Az énekek, a szívből jövő jókívánságok és meghitt pillanatok között pedig csodálatos volt fotózni és csak átélni, mint esküvői fotós. Felemelő érzés volt megörökíteni a mosolygó arcokat, csillogó tekinteteket az imaházban… és valami olyat, amiért ott és akkor hálát adtam magamban azért, hogy én is a részese lehetek. Tudom, hogy egész nap velünk volt, és azt hiszem azóta is ott van mindenki lelkében, aki részt vett ezen a felemelő eseményen.

Jó érzés volt a nap folyamán megállni egy-egy pillanatra és csak nézni. Élvezni azt a szeretetet amely a vendégek, a család és a barátok felől áradt erre a két nagyszerű emberre.

Hiszek abban, hogy az utunk előre meg van írva. Nem volt (nem lehetett) véletlen, hogy mi találkozunk, hogy én készítettem el az esküvői fotókat. Oka volt annak, amiért engem kértek fel az esküvői fotós szerepére. Timi és Bogi között az esküvői smink elkészítése során egy olyan jó kapcsolat alakult ki, olyan egyetértés volt köztük amely mellet öröm dolgozni.

Nagyon örülök, hogy az esküvői fotózás nyelvén én mesélhettem el az esküvőjük történetét.

Az esküvői fotók felhasználásával készült slideshow zenéjéért külön köszönet illeti Hricsovinyi Dórát.
Kedves Dóra, nagyon köszönjük, hogy vállaltad a felkérést!

Smink: Szántó Bogi / www.bogismink.hu

Zenés összeállítás, a legszebb esküvői fotók

Az esküvői fotózás pillanatai

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!