Esküvői fotózás stílusosan, Réka & Peti

A szokásos kellemes izgalommal (esküvői fotózás) és nem kevés drukkal érkeztem a megbeszélt címre. Megálltam a budai gyár-komplexum udvarán, de ahogy kiszálltam a kocsiból már a saját gondolataimat sem hallottam: valamelyik közeli épületben lévő stúdióban épp egy banda zúzott kőkemény rock zenét. :) Jesszus, mi lesz itt?

Peti leszaladt értem a harmadikról, kezet fogtunk. Arcán a megszokott laza mosoly, semmi izgalom. Érted? Semmi stressz!

“Szevasz! A csajok épp fent készülnek, öt perc és kezdhetünk! Gyere!” – mondta. Én akkor már azt gondoltam, hogy nagy gond van. Valami van, mert ilyenkor általában mindenki a plafonon van, csak a fotós nem.

Baktattam mögötte a lépcsőn a cuccommal… Beléptünk a hatalmas loftba és megláttam Rékát és Évit csiniben, jókedvűen nevetgélve. Elállt a szavam, igazán gyönyörűek voltak, a hely pedig esküvői fotós szemmel nézve is fantasztikus! Hatalmas művészlakás, megfelelő méretű terek a fotózáshoz, az óriási ablakokon pedig ömlik be a fény és mindenki boldog. Reboot, bénán vigyorog, lepakol, gépeket elővesz, kicsit babrál, elkezd fotózni és le sem teszi hajnalig. Így megy ez!

Hálás vagyok Nektek a lazaságért, a lelkesédésért, a közvetlenségért, az imádnivaló vendégekért, és azért, hogy én is ott lehettem! A többit majd a képek elmesélik.

Slideshow az esküvői fotózás képeiből

Akció képek – esküvői fotózás

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!