Esküvői fotózás a Stefánia palotában, Kata & Gábor

Ismét beléjük szerettünk, most már végérvényesen! Arra a lámpalázhoz hasonló izgalomra még most is tisztán emlékszem, amikor Bogival elindultunk Katáékhoz az esküvői készülődés, majd az esküvői fotózás helyszínére.

Nagyon vártuk azt a napot és nagyon izgultunk. Valahogy megfordult minden, hiszen ez az érzés a menyasszonyoké! Katán azonban ezt egyáltalán nem láttuk, csak egy emelkedett hangulatban lévő, gyönyörű menyasszonyt. Hamarosan meg is lett a válasz erre a furcsa helyzetre. Kata megkapta aznapra a nyugalom kártyát. :)

Szeretem a klasszikus esküvői fotókat is. Az esküvői fotózás közben a pihenésről is lehet jó esküvői fotót készíteni... pusztán kreativitás kell hozzá és egy jó esküvői fotós!

Többször végignéztem az esküvői képeket miután elkészültek, csak úgy spontán fellapozva a kedvenceket. És ahogyan most, hetekkel később az esküvői fotókat töltöm fel a blogomra újra elmosolyodom, és egy világ fordul meg bennem. Vissza ahhoz a naphoz, és azokhoz az érzésekhez…

Az esküvői fotózás egyik legszebb pillanata, egy szép menyasszonyi portré fotó.

Ezen az esküvőn nagyon sokat adtunk és nagyon sokat kaptunk. Tudtuk, hogy egy olyan kapcsolat kezdete ez amelyre ritkán, de azért van példa.

Évekkel később is kapcsolatban vagyunk, barátaik folyamatosan keresnek bennünket esküvői fotózás, kismama fotózás kapcsán. Úgy érezzük, hogy az esküvői képek nem csak nálunk “találtak be”, hanem a vendégeknek és az esküvői fotókat megtekintő látogatóknak is tetszenek. Ez egy az igazi elismerés egy esküvői fotós számára.

Kata és Gábor, köszönjük Nektek!

Esküvői smink: Szántó Bogi, profi esküvői sminkes
Szertartásvezető: Simai Marianna / www.szertartasvezetok.hu

Slideshow, a legszebb esküvői fotók

Az esküvői fotózás képekben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!