Esküvői fotózás a Barabás Villában, Kitti & Zsolt

Van olyan, amikor az ember félszavakból is megérti a másikat. Amikor az esküvői fotózás közben is látod, ahogy két ember között a metakommunikáció egy olyan szintre ér amit egyszerű halandóként jobban teszed, ha meg sem próbálsz felfogni.

Amikor a szokásos konvenciók semmi sem érnek és úgy érzed lassan elsodor valami, ami egy magasztosabb cél érdekében teszi a dolgát, magával ragad, ha akarod, ha nem, és semmit sem tehetsz ellene. :) Nos én pont ezt éreztem aznap Velük, természetesen a szó legpozitívabb értelmében!

Az esküvői fotózás hangulata képekben

 

Nem volt menetrend, nem voltak az esküvői fotózás során kötelező körök. Nem volt mindenen parázó menyasszony. Csak ők voltak az esküvői szertartáson és a rokonok, barátok. Egy ilyen kis létszámú esküvői szertartás során több figyelem juthat a vendégekre. Sokkal bensőségesebb a hangulat és az esküvői pár is jobban tud figyelni a vendégekre. Többet tud foglalkozni velük, így családiasabb légkör alakulhat ki az esküvői vacsorán is.

A Barabás Villa egy hangulatos esküvői helyszín, minden évben megfordulok itt néhány alkalommal. Jó a kaja és jó volt a buli, ahogy ők szeretik. Lazán, könnyedén. Menyasszonyrablás, apróért éneklő vőlegény (bocs, férj) az éjszakában, abszolút vállalható pillanatok. És esküvői fotósként ott voltam én is, hogy mindezt megörökítsem. :)

Esküvői helyszín: Barabás Villa // www.barabasvilla.hu

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!