Esküvői fotózás és a kedvenc sütim, Dolóresz & Ákos

A nagy naphoz a hozzájuk legjobban illő helyeket választották ki, de nélkülük nem működhetett volna ilyen jól… Ők kellettek ahhoz, hogy ezeken a helyszíneken éljenek a esküvői képek, a hangulatok és mozdulatok. Minden a helyén volt és már az esküvői fotózás legelején éreztem, hogy itt valami különleges, megfoghatatlan dolog vibrál a levegőben.

Az esküvői készülődés közben úgy éreztem, mintha egy igazi budoárba csöppentem volna! Ahogy a lányok sürögtek-forogtak a csodásan berendezett szobában, az ablakon beszűrődő fényben… hát az varázslatos volt. :)

Az esküvői fotózás egyik kulcsfontosságú pillanata

Tudtam, hogy a helyszínekben vizuálisan nagyon sok lehetőség rejlik. Korábban már elhatároztam, hogy a kevesebb-több elvét fogjuk szem előtt tartani a fotózás során. Klasszikus, elegáns és hangulatos képeket szerettem volna, amelyeken átjön az az elegancia és báj, ami mindkettejüket jellemzi.

Szállodába a megbeszélt időpont előtt érkeztem, így volt lehetőségem körülnézni és felmérni a terepet. Az esküvői fotózás szempontjából általában nem szükséges ismerni előre a helyszínt. A fényviszonyok elég gyorsan változnak a fotózáson, így a tényleges fényeket általában csak menet közben látod, alkalmazkodnod kell.

Az esküvői szertartást a Barabás Villában fotóztam. Ez egy jól ismert, kellemes hely, így nagy meglepetések nem értek.

Ezután jött a Gergbeaud, ami az esküvői fotózás mellett a nap másik hatalmas pozitívuma volt. Még arra is volt időnk, hogy a Duna-korzó környékén is készítsünk néhány képet a budai látképpel, villamossal. A régi belvárosi hangulatot és stílust felidézve.

A zserbó (süti) fantasztikus volt, a képek nagyon rendben vannak és mindenki boldog. Kívánhatok ennél többet mára?
Esküvői fotózás, én így szeretlek igazán! :)

Zenés válogatás az esküvői képekből

 

Igazán nagy öröm volt Veletek lenni aznap, köszönöm!

Az esküvői fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!