Esküvői fotózás Győr, Kriszti & Flórián

Elegáns, stílusos családi esküvőre érkeztem aznap Győrbe. A városi közeg a maga laza eleganciával nálam verhetetlen párost alkotott! Egy ilyen remek vizuálisan is gazdag közegben öröm az esküvői fotózás.

Legutóbb azt írtam Győrről, hogy mindig képes egy újabb, érdekesebb arcát mutatni. Bármerre is indulsz el valami érdekes, jól fotózható helybe botlasz. A helyzet felismeréséhez természetesen kell a jó fotós szem, fantázia és a megfelelő rutin. Ez különbözteti meg a jó esküvői fotóst attól, aki csak szeret fényképezni: bármely szituációban képes a gyors helyzet felismerésre. A helyzetet pedig értékelhető esküvői fotóra váltja.

Piros és fehér, vad színek! Az ördög az esküvői képeken is a részletekben rejlik!

Készülődés után tettünk egy sétát a városban, hogy elkészítsük a kreatív esküvői fotó sorozatot Győr belvárosában. Könnyű dolgom volt, elegánsak és stílusosak voltak egy csepp izgalommal és sok jókedvvel.

A polgári szertartás a győri városházán visszarepített bennünket az időben. Az első emeleten lévő nagy terem melletti kisebb terembe hívott bennünket az anyakönyvvezető hölgy a hivatalos papírokat aláírni. Itt sikerült néhány olyan képet készítenem amely a századelőn is készülhetett volna.

A hangulatos szertartás után a győri Hotel Klastrom belső udvarán folytatódott a nap a vacsorával. Párosom a legapróbb részletig megálmodott mindent, az esküvői dekorációban sem bíztak semmit a véletlenre. Piros és fehér kiegészítők, a kialakított belső helyszínek és a fiatalos grafikai elemek teljes összhangban voltak.

 

Íme, egy rövid válogatás az esküvői fotózás képeiből:

Sok boldogságot!

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!