Esküvői fotózás, Melinda & Jani

A vagány eljegyzési fotózás után egy kicsit klasszikusabbra vettük az esküvő napját, kezdve a nagyon hangulatos készülődéssel a Római parton. Mindig is szerettem, ha a menyasszony körül a készülődés során sürögnek-forognak a lányok. Ez egy szép szokás és így lehet igazán jó kedvű, nevetős képeket készíteni a készülődésről az esküvői fotózás közben. Nem utolsó sorban a nap hangulatát is megalapozza. :)

A menyasszonyi készülődés közben sem áll le az esküvői fotózás, sőt! Ilyenkor készülnek a legjobb csajos képek!

A jó hangulat, nevetés és az esküvői készülődés fűszere. Menyasszonyunk átváltozása csodálatos, mindenki örül és öröm könnyek szöknek a szemekbe. Általában ez után jön az első találkozás, ahol párosunk először látja meg egymást az esküvői ruhában. Az érzés leírhatatlan, az eredmény garantált.

Zenés slideshow az esküvő fotózás pillanataiból

 

Örömben és történésekben a nap hátralévő részében sem volt hiány. A páros fotózáson gyönyörű időnk volt, a szertartásokon és a bulin pedig remek pillanatokat sikerült elcsípni!

Úgy érzem esküvői fotóimmal jól át tudtam adni a nap hangulatát és történéseit. Csodásan éreztük magunkat Veletek, köszönjük! :)

Az esküvői smink Szántó Bogi munkája / www.bogismink.hu

Az esküvői fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!