Esküvői fotózás a Nemeskéri-Kiss Kúriában, Móni & Balázs

Az ősz a kedvenc évszakom, imádom a színeit és a hangulatát! Ez lehet az oka annak, hogy az őszi esküvőket valamiért még jobban a szívembe zárom… Tavaly szeptemberben a gödi Nemeskéri-Kiss kúriába voltunk hivatalosak. A helyszín önmagáért beszél, ideális az esküvői fotózás tekintetében. Engem mégis az döbbentett meg leginkább, hogy párosunk mennyire beleillik ebbe a közegbe!

Volt egy ilyen megérzésem és úgy érzem be is jött: Móni és Balázs aznap végig azt az érzést erősítette bennem, hogy a bölcsészek egy kicsit életművészek is egyben. Ahogyan a nagy napon követtem az eseményeket… pontosan ez az érzés jött át az optikán is. :) A család és a barátok gyűrűjében olyan megható pillanatoknak lehettem részese, amelyeket csak ritkán tapasztalhat meg “kívülálló”.

Az ügyes esküvő fotós a vőlegény készülődése közben is talál témát az esküvői fotózás közben.

Sokan kérdezik: honnan van ennyi energiánk, honnan merítünk ihletet esküvőről esküvőre? Hogyan tud feltöltődni egy esküvői fotós és sminkes? Nos, szerintem leginkább ebből az érzésből, itt érezzük igazán, hogy fontos amit csinálunk. Ez az ami plusz erőt ad az esküvői szezon vége felé… és hajt bennünket előre. Köszönjük a “feltöltést” és azt, hogy ott lehettünk, Veletek! :)

Esküvői smink: Szántó Bogi // www.bogismink.hu
Helyszín: Nemeskéri-Kiss kúria – Göd // www.nemeskerikuria.hu

Az őszi esküvői fotózás pillanatai

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!