Esküvői fotózás a Várban, Kata & Balázs

A Budai várnál találkoztunk, a Bécsi kapunál. Tudok ott egy eldugott is parkot, lépcsőt borostyánnal, na meg az esküvői fotózás alkalmával vittem szép fényeket is.

Ők pedig magukat hozták. Szépségükkel, lazaságukkal és eleganciájukkal ismét lenyűgöztek. Újra bebizonyosodott, hogy lehet bármilyen szép a ruha, eszméletlen gyönyörűek a fények, ügyes az esküvői fotós… ha nincs meg a stílus, akkor az esküvői fotók nem lesznek az igaziak.

A Budai Vár az egyik leghangulatosabb helyszín az esküvői fotózáshoz.
Az szép esküvői képekhez sok dolog kell, de legfőképp stílus és belső szépség.

 

Több olyan esküvői fotó is elkészült aznap, amely már a fejemben volt egy ideje. Újra meg újra magam előtt láttam mint egy víziót, amikor azokon az utcákon sétáltam. Megvolt az összhang és szerencsénk is volt. A fotózás során a Budai Várban nem voltak sokan, így szinte zavartalanul készítettek el a kreatív esküvői fotók.

Ilyenkor kellene megállítani az idő kerekét, és csak fotózni-fotózni a végtelenségig… :)

Az aznapi mesének ez a része azonban véget ért, így elindultunk egy másik helyszínre a Kopaszi-gát felé. Várt bennünket a Ponyvaregény, az esküvő helyszíne.

Remek esküvői helyszínnek tartom a Ponyvaregényt. Aki a szabadban megtartott, nagyon hangulatos, naplementés polgári szertartást szeretne annak szívből ajánlom. A finom ételek és kiváló környezet kiemeli a többi esküvői helyszín közül, ráadásul a belvárostól percek alatt elérhető.

A kopaszin már kész esküvői dekoráció fogadott bennünket. A falon hamar felfedeztem Katáékról készített eljegyzési fotóimat, ami nagyon jól esett!

Amint elindultak az esti események beléptünk egy másik időszámításba. Meggyulladtak a gyertyák,  elindult a zene a vendégek pedig elővették a bulizós kedvüket.
Minden jól sikerült, nagyon élveztem. :)

Smink: Szántó Bogi, profi esküvői smink

Slideshow az esküvői fotókból

Az esküvői fotózás pillanatai

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!