Esküvői fotózás a Bodor majorban, Timi & Balázs

Jó érzés tölt el, ahogyan így fél év távlatából visszagondolok a Velük töltött pillanatokra és az esküvői fotózás óráira. Azt az időt teljesen áthatotta a nyugalom, az egymásra figyelés és a fiatalos elegancia.

Hál’ istennek nem volt stressz, rohanás, az esküvő napján minden a helyén volt. A hangulatos készülődés után végül is az autóban döntöttük el, hogy az esküvői kreatív fotózás Szentendrén, vagy a Visegrádi Felegvárban legyen. :) A vár remek választás volt, csodaszép felhők és szűrt fények között készíthettük el az esküvői fotókat.

Egy ilyen pazar helyszínen a legjobb az esküvői fotózás!

Hegymászó tapasztalatuknak és jó kondijuknak köszönhetően Timi és Balázs simán tartotta velem a lépést a várba menet. Ezt  igazából el is vártam Tőlük, ha már ilyen magasra felmásztunk az esküvői fotózás miatt. :)

Komolyabbra fordítva a szót: igazán hálás lehetek Nekik, amiért ilyen szép környezetben készíthettem el Róluk az esküvői fotók egy részét a vár legtetején, a háttérben a Dunával és a hegyekkel. Pazar látvány volt!

Zenés válogatás az esküvői fotókból

 

A páros fotózás után a szabadtéri szertartással folytattuk a Bodor Majorban, majd a hangulatos vacsi és buli következett. :) Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Esküvői smink: Szántó Bogi // www.bogismink.hu

Az esküvői fotózás képei

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!