Esküvői fotózás, Zsófi & Ákos

Korábban sokat beszélgettünk Bogival arról, hogy miért ne legyenek elvárásaink, nagyon konkrét elképzeléseink egy esküvő, esküvői fotózás kapcsán sem. Természetesen tudjuk hová megyünk és párjainkat is megismerjük személyesen jóval az esküvő előtt, mégis általában mást kapunk, mint amit vártunk.

Egyikünk sem kezdő már, az elmúlt éveket figyelembe véve rutinos esküvői szolgáltatónak mondhatjuk magunkat. Alkalmazkodunk a körülményekhez és a tőlünk telhető legjobbat hozzuk ki a fotózás és az esküvői smink terén! Ez így leírva viszonylag egyszerűnek tűnik akkor, ha az ember történetesen nem egy nagy családi eseményre készül, ami ráadásul egyszeri és megismételhetetlen.

Nagyon vártuk, izgultunk és természetesen drukkoltunk, hogy minden rendben legyen aznap. Amint megérkeztünk a szombathelyi esküvői helyszínre tudatosult bennünk amit már sejtettünk. Éreztünk legbelül, hogy ez egy csodás nap lesz.

A (nem)elvárásainkat és (nem)elképzeléseinket messze-messze felülmúlva. Zsófiéknál mindenki mosolygott és nagyon kedvesen fogadtak bennünket, mintha régi ismerősök lennénk. :) Az első pillanattól éreztük körülöttük azt a harmóniát és eleganciát ami az egész napot végig kísérte.

A kreatív esküvői fotózás egy képe, Tihanyból

Biztosan éreztetek már olyat, amikor egy tevékenység magával ragad, örömet okoz már csak azzal is, hogy egyszerűen csinálhatod és elmerülhetsz benne. Ez a “flow” érzés és velünk pont ezt történt aznap.

Ahogyan elkezdtem az esküvői képeket készíteni és végig követtem az eseményeket alig vettem észre az idő múlását. Nagyszerű pillanatokat fotózhattam le és élhettünk meg, amit ezúton is köszönünk! :)

Esküvői fotók zenés slideshow

 

Néhány nappal később Tihanyban folytattuk. Az esküvői fotózás külön napos részével, ahol gyönyörű fények mellett készíthettünk igazán stílusos és hangulatos esküvői képeket. Az időzítés természetesen nem a véletlen műve. Pontosan úgy terveztük az egész délutánt, hogy ilyen nagyszerű fényekben fotózhassunk.

Zsófi, az örömanyák és a lánytesók gyönyörű esküvői sminkjeit ezúttal is Bogi készítette.

Válogatás az esküvői fotózás képeiből:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!