Kismama fotózás és a gyönyörű Kata

Gyönyörű menyasszony volt és talán még gyönyörűbb kismama lett. :) A kismama fotózás egy külön műfaj, ahol természetesen szintén fontos a bizalom. Abban a kiváltságban lehetett részünk, hogy tavaly Katával ez esküvői fotózás után a babavárás pillanatait is megörökíthettük.

A fotózást a lakásukban kezdtük el. Könnyen megtaláltuk azokat a helyeket és fényeket ahol a legszebb kismama fotók elkészülhettek. Bár lógott ez eső lába, a szép szórt fények ideálisak voltak a fotózáshoz. Sőt, az időjárás változásait kihasználva a természetben is készítettünk néhány képet.

A kismama fotózás esetében is kulcsfontosságú az időzítés. Természetesen minden kismama másképp és máskor változik. Mi általában a 3. trimeszter elejét szoktuk javasolni a kismama fotózásra. Ekkor még  könnyebben mozog a kismama, a fotózás tekintetében is könnyebb a dolgunk.

Ha már a babavárás végén járunk az sem okoz problémát. Ilyen esetben a reggeli-délelőtti órákban fotózunk. Alkalmazkodunk, így tanácsainkkal és ötleteinkkel segítjük a kismamákat a fotózás megszervezésében és a fotózás alatt is. A célunk az, hogy gyönyörű kismama fotók készülhessenek és a babavárás az örömteli időszakát méltó módon megörökíthessük.

Kata alkalmi sminkjét Bogi készítette el // www.bogismink.hu

A kismama fotózás képei

Kismama fotózás az otthonodban
Kata fotózásakor a kertben is készítettünk pár kismama fotót
A kismama fotózás szép virágos területen, sok fényben zajlott
Ilyen gyönyörű tekintetet öröm fotózni :)

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!