Esküvő fotózás Gyömrőn, Réka & Zoli

Gyömrő az egyik kedvenc városom! És nem, elsősorban nem az esküvő fotózás köt ide… :)

Sokat jártam ide régebben barátokhoz, részt vettem amatőr kerékpár versenyen. Nemrég pedig egy gyereknap alkalmával itt szórtuk el minden pénzünket a kisfiammal vattacukorra és dodgemre. :) Az viszont már jobban a témába vág, hogy még a Canon-korszakom végét jelentő első Nikonos élményeim is ehhez a városhoz kötődnek.

Nemrég pedig esküvői fotózás kapcsán Réka és Zoli esküvő fotózása miatt kötöttem ki Gyömrőn. Régi ismerősként közeledtem a város felé és reméltem, hogy sok szép esküvői pillanatot tartogat számomra.

Esküvő fotózás közben készítettem néhány képet a templom kertjében a lányokról

Amikor megérkeztünk Zoliékhoz és Bogi elkezdte a hölgyek esküvői sminkjeit elkészíteni. Szinte észrevétlenül telt az idő kint a kertben, ahogyan Danival a világ legokosabb vizslájával játszottunk.

Az esküvő fotózás reggelén kisfiam is velünk tartott és igazán élvezte a szaladgálást és a fára mászást, mintha egyáltalán nem is egy esküvő előkészületeinek kellős közepén lettünk volna. Bár sejteni lehetett, és később be is bizonyosodott: ez a fajta kellemes nyugalom és báj jellemezte az egész napot!

Réka és Zoli az élő példa arra, hogy így is lehet. Lehet gyönyörű és meghitt esküvőt szervezni sok vendéggel, rengeteg gyerekkel, nevetéssel a “szokásosnak” mondott stressz és rohanás nélkül.

El lehet tölteni a nagy napot egy olyan meleg családi és baráti közegben, ahol egy kívülálló is egy pillanat alatt otthon érezheti magát. Igazán felemelő érzés volt az esküvőn fotózni, ott sürögni a vendégek között, nézni a sok nevető gyereket, a templom kertjében nevető barátokat, fotózni a tónál és a szőlőhegyen.

Esküvői fotós ennél többet azt hiszem, nem is kívánhat. :)

Réka és Édesanyja sminkjét Bogi készítette / www.bogismink.hu

Az esküvő fotózás kedvenc pillanatai:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!