Esküvő fotózás, G & G

Korábban együtt dolgoztunk IT területen, így nem is annyira lepett meg Gábor hívása. Régi ismerősként beszéltünk telefonon, az esküvő fotózás részleteit 10 perc alatt megbeszéltük. Fő a hatékonyság. :)

A koncepció egyszerű volt: szép képek, hangulatos helyszínek és egy kis naplemente, lapos minőségi fények. Klasszikus, igényes esküvői fotók.

Megcéloztuk hát a Gül Baba utcát, majd az esküvői képek készítését a Margitszigeten folytattuk. A sziget egyszerűen egy főnyeremény, minden alkalommal újabb és újabb arcát mutatja, soha sem lehet megunni, sem kétszer ugyanúgy fotózni a helyszínein. Ez egy valódi csoda.

A Margitszigeten G & G, az esküvő fotózás nagyszerűen sikerült, gyönyörű fényeink voltak

Remek volt, minden a helyén: a fények, a hangulat, jó kedv és sok nevetés. Tényleg egy örömfotózás volt Velük, ráadásul egészen hétköznapi helyszíneken is tudtunk remek képeket készíteni. Minden körülmény megadatott ami csak kell, így esküvői fotósként igazán el voltam kényeztetve. :)

A megfelelő rutinnal és felkészültséggel persze rendelkezni kell, de Nélkülük mindez ez egy fabatkát sem ért volna. Igazán köszönöm, sok boldogságot kívánok!

Az esküvő fotózás képei:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!