Esküvői fotózás, Réka & Joci

Imádom, ha van kiforrott esküvői elképzelés és a nagy napra megálmodott stílus. A hangulat valóban közel áll a párhoz és tényleg olyan, mint ők. Így az esküvői fotózás is könnyen megy, mivel elég “csak” önmagukat adni. :)

Természetesen az sem árt, ha a menyasszony testvére véletlenül épp esküvőszervező. Így van aki az esküvői forgatagban is tisztán lát, fejből tudja a menetrendet. Az esetleges buktatókra felkészül és ha kell van B terve. Egyszóval profi, rutinos esküvői szolgáltató.

Ami az esküvői fotózást illeti, Rékáékkal sem léptünk ki a saját közegükből. Esküvői fotóikon a boldogság, az őszinte rajongás és szeretet egymás iránt, a város és a természet szeretete is megjelenik. Emellett egy olyan báj és elegancia is ami a képeik sajátja. Ehhez nem csak a jó esküvői fotós szem kell, hanem az a belső kisugárzás ami belőlük áradt.

Ilyenkor szokta minden esküvő fotós kolléga (köztük én is) összetenni a két kezét. Van amikor egyszerűen minden a helyére kerül és már a fotózás legelején összeáll a fotós fejében szinte az egész képanyag. A fotók természetesen nem készülnek el maguktól. A jó kompozíció, a megfelelő arányok megtalálása és az előnyös pózok beállítása rutint és felkészültséget igényelnek az esküvői fotós részéről is.

Az esküvői fotózás első képeit a Gellért térnél készítettem el

Az esküvői fotózáson, főleg a páros képek elkészítésekor egy átszellemült állapotot örökítek meg, amelyben párosom nem mindennapi szituációban, különleges helyszíneken csókolózik, általában az esküvőjük előtt néhány órával. :)

Ez nem könnyű az esküvői pár számára, hiszen már félig az esküvői szertartáson és a továbbiakon járnak a gondolataik. Ha sikerül egy kis odafigyeléssel ebből kizökkenteni őket, akkor a az esküvői fotósnak nyert ügye van. Ezután már “csak” 1,5-2 órán keresztül kell a figyelmüket fenntartani… :)

A kreatív fotók (vagy páros fotók) elkészülte után a párt “visszakapja” a család és a barátok, elkezd

Réka és Joci mindezt olyan természetességgel tette, hogy a belőlük sugárzó energia teljesen magával ragadott. Ebben az emelkedett hangulatban, a Gellért-hegy környékén készítettük el a páros fotókat, valamint a vacsora előtt jutott még idő néhány naplementés képre is.

A buli igazán fergeteges volt! Amint éjfél után megjelentek a műanyag gitárok, parókák és napszemüvegek, akkor elszabadult a rock and roll, melynek bűvköréből senki sem menekült.

Igazán meghatározó élmény volt az egész nap. Köszönöm, hogy ott lehettem Veletek! :)

smink: Szántó Bogi / www.bogismink.hu
ceremóniamester: Belényi Zoltán

Válogatás az esküvői fotózás képeiből:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!