Esküvői fotózás a Tisza tó partján, Nóri & Tibi

A természet jótékony hangulata az esküvői fotózás során is sokat számít. A helyszín nem csak háttérkén szolgál a képeken, de az esküvői fotókon szereplőket is jelentősen befolyásolhatja.

Imádom a Tiszát, a szabadság érzését és a természet közelségét! Az feledhetetlen hangulatot, amikor ez a semmihez sem fogható csend és nyugalom vesz körül.

Az esküvő vendégei (legyen az kétlábú, avagy négy) is értékelik a teret, ha van hol sétálni egy kicsit az esküvő forgatagát néhány percre magad mögött hagyva.

Az esküvői fotózás csupa meglepetés, itt épp egy rózsaszirom ágyút láthatunk működés közben Nóri és Tibi esküvőjén.

Tetszik a pajkosság! Amikor két vendég a szertartás végén mosolyogva előhúzza a zakója alól ez az ún. rózsaszirom ágyút. Feléd biccent és már látod a csíny a szemében. A vendégek és párosunk kicsit megijed, de aztán élvezik a szirmokat, ráadásul a fotón is jól néz ki!

Nóri erről a vidékről származik és természetesen Neki is nagyon fontos volt a közeg, ezért nem lehetett kérdés, hogy a Tisza-tó partján tartják meg igényes, hangulatos esküvőjüket. Ebben a kiváló, inspiráló környezetben mi is feltöltődtünk és úgy érzem sikerült visszaadni a nagy nap és az esküvői helyszín a hangulatát fotóimmal.

Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Esküvői smink: Szántó Bogi // www.bogismink.hu

Az esküvői fotózás legszebb képei:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!