Kismama fotózás, Bia harmadszor

Sok-sok évvel ezelőtt fotóztam egy kisbabát a pocakban, majd fotóztam amint elaludt az apukája kezében a fotózáson. Azóta eltelt egy csöppnyi idő. Egy újabb kismama fotózás, ezeken a képeken pedig Boró már kistesót vár.

Bogival azon a héten szinte fotózásról fotózásra rohantunk. Mindent jó előre megterveztünk akkor mégis úgy tűnt, hogy rögtönöznünk kell. Nem szeretek vaktában rögtönözni, jó a kiszámíthatóság, lehet vele tervezni, megnyugtat. Jól felismerem a helyzeteket, meg tudom oldani a fotózást ha nagyon gyorsan kell, akkor is… és most gyorsan kellett.

Az évek és a rutin a fotós legnagyobb segítsége. Amerre csak járok folyton olyan helyeket keresek ahol érdekes fényviszonyok alakulhatnak ki, jó a háttér és a közeg sem mindennapos. Ezeket az elraktározott információkat és fotózási helyszíneket aztán elő lehet hívni a memóriából. :) Egy későbbi család fotózás, vagy kismama fotózás alkalmával nagyon jól jön, ha megfelelő fotózási helyszíneket kell az ügyfélnek ajánlani, vagy rögtönözni kell.

Biáékkal a fotózás ötlete hirtelen jött és a szervezés sem volt egyszerű, maradt a rögtönzés. A kismama fotózás előtti napon aztán ránk mosolygott a szerencse, épp Szigetszentmiklós felé száguldott kis különítményünk egy újabb esküvői smink elkészítésére, amikor megpillantottam egy pipacs mezőt…

Bia, kismama fotózás és családi képek a pipacsmezőn

Egyszerűen fantasztikus volt, az a pipacs mező csak ott állt egyedül és arra várt, hogy felfedezzük, birtokba vegyük. Érintetlen volt, zavaró háttér nélkül, ennél jobb helyet elképzelni sem tudtunk volna!

Természetesen ha direkt pipacsos kismama fotókat szerettem volna készíteni, vagy virágzó réten családi képeket, akkor keresve sem találtam volna. Fortes fortuna adiuvat! – A szerencse a bátrakat segíti!

Úgy döntöttünk itt fognak elkészülni a családi képek és a kismama fotók. Az ötlet Biáéknak is tetszett, a virágos rétet Boró is imádta. Így sikerült róla és kis családjáról pont olyan, albumba illő családi fotókat készíteni amilyeneket szerettünk volna.

Bia alkalmi sminkjét Bogi készítette.

Kismama fotózás és családi képek a pipacs mezőn:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!