Portré fotózás és egy kis glamour, Orsi

Egy közös és régi szerelem, a tánc kapcsán már régebbről ismerjük egymást Orsival. Most pedig újra keresztezték egymást útjaink hogy, hogy nem épp egy portré fotózás kapcsán a Rooms stúdióban.

Többször elhangzott már és talán én is megírtam itt a blogon, hogy a fotózás nem verbális műfaj. Ez hatványozottan igaz a porté műfajára. A jó portré fotó sokat elárulhat arról akiről készítik és arról is aki készíti.

Ha tetszik a kép, ha megfog a tekintetben és a mozdulatban valami. Ha sikerül átadni valami abból akiről a portré fotó készül, akkor a fotós megtette amit megtehetett. Elégedetten dőlhet hátra és szemlélheti alkotását. :)

Portré fotózás Orsival a Rooms stúdióban

Orsi nemrég egy portré fotózás miatt keresett meg bennünket. Mindenképp szeretett volna csinos, csajos képeket is… Nem voltam szégyenlős én sem. Úgy érzem teljesítettük az elvárásait. :)

A képeket egy kis eleganciával, romantikával fűszerezve adtam át, minimális retusálással. Na nem azért, mintha nem lennék otthon a képek retusálásában, hanem inkább azért, mert nem is kellett komolyabb módosításokkal szerkeszteni a képeket. A fények a helyükön voltak, volt szép smink és bájos tekintet. Minden a helyén, szóval főnyeremény.

Még nagyon sok ilyen kellemesen eltöltött két órát kívánok magunknak és biztos vagyok benne, hogy a Rooms még sok ilyen hangulatos glamour fotozás kapcsán lesz a vendéglátónk.

A portré fotózásra a csepeli Rooms stúdió falai között került sor, igazán hangulatos környezetben. Imádtuk a sminkelés és fotózás minden pillanatát!

Smink, styling: Szántó Bogi
Frizura: Mirage stúdió
Helyszín: Rooms – your photo place

A portré fotózás képei:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!