Család fotózás, Zsófi és a fiúk

Imádom a fotózást, egy család fotózás ezer százalékban feltölt energiával! Nem csak szép képeket készíthetek, csodás új helyeket fedezhetek fel, de ami talán a legfontosabb, örömet okozhatok másoknak (is) a képeimmel. A kezdetek kezdetén ez talán még nem motivált ennyire, most viszont egyre fontosabbá válik bennem ez az érzés…  a képek utólagos feldolgozása közben eszmélek rá, hogy hová is tartok, merre visz az utam valójában.

Amikor egy esküvőn fényképezel, majd néhány évvel később már két kis lurkóval együtt készíted a családi albumba a képeket, idő közben pedig egykori “menyasszonyod” fiatal anyukává, édesanyává vált, hát az egy mesés, felemelő érzés!

Zsófi és a gyerekek is nagyon élvezték, család fotózás a természetben és a stúdióban

Beszélgetni a családi, gyermekes élményekről és fotózni a piciket. Képeket készíteni úgy, hogy talán a korábban készített esküvői képek mellé kerülnek majd ezek a képek is. Fotózni úgy, hogy a srácok 20 év múlva a te képeiden csodálják majd meg, hogy “milyen szép volt anya 20 éve” és együtt csodálkoznak rá a képekre. Ezt az élményt át kell élni, meg kell tapasztalni… még sokszor/mindig szeretném! :)

Zsófi sminkjét Bogi készítette / www.bogismink.hu
A beltéri képek a Rooms stúdióban készültek / www.rooms-studio.hu

Család fotózás, rövid válogatás:

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!