Eljegyzési fotók és a “drukkfaktor”, B&B

A legtöbb esküvői fotózásunkat egy rövid, ún. eljegyzési fotózás előzi meg. Természetesen minden párosunk elmondja az első személyes találkozón, hogy mennyire nem szereti a fotózást, illetve sosem tud igazán feloldódni hasonló alkalmakkor. Mi lesz így velük az esküvői fotózáson? Néhány kedves mondattal, gondolattal próbálod elvenni a dolog élét, megnyugtatni őket, de általában úgy érzed, hogy itt is a tapasztalás fog benneteket átlendíteni a dolgon. Erre az eljegyzési fotók elkészítése egy tökéletes alkalom.

Esküvői fotósként mondhatsz bármit a találkozón mégis, a fotók és a személyes kapcsolat együtt számítanak igazán. Ettől olyan szép ez a hivatás, mert nem egyszerűen csak “kattintgatni” kell, hanem a lencse előtti emberekkel is legalább annyit (ha nem többet :) ) kell foglalkozni, mint az esküvői képek készítésével.

Amint elkészítjük az első sorozatot minden a helyére kerül, így volt ez Barbi és Bence eljegyzési fotózásán is, ahová egy igazán kreatív ötlettel és kézzel készített kiegészítőkkel érkeztek, így lehettek az eljegyzési fotók ennyire egyediek.

Eljegyzési fotók az esküvő fotózást megelőzően

Az eljegyzési fotózáson elmúlik az izgalom, sokat nevetünk és a képeket látva már nem is tűnik olyan nagy kunsztnak az egész. Persze, hiszen ebben a műfajban nem elég jól fotózni, azt sokan tudnak. Feloldani, türelmesnek lenni, megérteni, “egy húron pendülni” már sokkal kevesebben. Az esküvői fotózások mellett ezeket a fotózásokat is nagyon szeretjük.

Ilyen eljegyzési fotók készülnek egy ilyen fotózáson

Esküvői smink: Szántó Bogi / www.bogismink.hu

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!