Szentendre a festők és az esküvői fotózás városa, Ágota és Laci

Szentendre egy festői város! Régi épületeivel és hangulatos, macskaköves utcáival, szűk sikátoraival az esküvői fotózás izgalmas, egyedi helyszíne volt aznap. :)

A szállodai készülődést követően a nemrég megnyílt Japán kertbe vezetett utunk, hogy elkészítsük az első kreatív fotókat. A Japán kert egyedi hangulata megérintett bennünket. Semmihez nem fogható rendezettségét és jól fotózható tereit látva úgy éreztem, hogy ezt a helyet épp nekem találták ki.

Szentendre, a festők városa

Gyönyörű látképek és pazar kis utcák, hangulatos sikátorok. A túristák nem voltak túl sokan így a kertből egy kellemes séta után a Duna-parton és a belvárosban folytattuk az esküvői fotózást.

Később a templomba menet a dombtetőn csodás látvány fogadott bennünket. Az egész város a lábaink előtt hevert, remek kilátással!

Gödöllői látkép, ilyet is lehet az esküvői fotózás közben.

A templomi szertartás után a vendégekkel egy könnyű sétát tettünk a Duna parti kerthelyiségbe, nem kevés taps és köszöntés közepette. :)

Lufikkal a parton

Nem sokkal a Duna-parti kerhelyiségbe érkezésünk után megjöttek a lufik a lufi eregetéshez. Mondanom sem kell, hogy a két nagy “csokor” lufival tettünk egy sétát a Duna korzón, hogy készítsünk néhány igazán vidám esküvőit fotót! :)

Mit keres egy esküvői pár a Duna-parton lufikkal?

A nap lezárásaként következtek a pohárköszöntők és vacsora a kerhelyiségben.

Nem csodálom, hogy Ágó és Laci ilyen hangulatra vágyott! Itt az egész nap úgy telt el, mint egy álom. A szentendrei hangulat, a Duna-korzó és a belváros, valamint a vacsora helyszínéül szolgáló étterem kerhelyisége Elképzelni sem tudtam volna jobbat.

Esküvői smink: Szántó Bogi / www.bogismink.hu

Esküvői fotózás képekben

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!