Esküvői fotózás Szolnok, Catarina & Viktor

Szolnokhoz szép emlékek fűznek, a kezdetek-kezdetén itt fotóztam egy kedves párosom, Zoliék esküvőjén. Ezzel az újabb esküvői fotózással pedig család-esküvő fotóssá léptem elő, mindkét fiú esküvőjén én készítettem az esküvői képeket. :) Jó volt újra viszont látni a sok ismerős arcot és rokont, akik úgy üdvözöltek, mintha épp tegnap találkoztunk volna. Ez nagyon jól esett, valamit biztosan jól csináltam legutóbb, indulhatott az esküvői fotózás. :)

Catarina és Viktor esküvői fotózás Szolnokon, a belvároshoz közeli parkban

Ez egy rendhagyó esküvő volt, hiszen Catarina portugál származású. Érdekes volt látni ahogyan ő és a rokonok rácsodálkoztak arra a néhány szokásra amelyre természetesen mindenhol rácsodálkozik az ember, amikor számára viszonylag ismeretlen kultúrkörbe ér, pláne egy esküvőre. A pálinkát bírják, ez pipa. Oké, enni és táncolni is szeretnek (és tudnak), még két pipa. Azonban mindezt olyan jó kedvvel és szinte gyermeki érdeklődéssel, hogy rögtön megteremtődött a kohézió a rokonságban. Világok kapcsolódtak össze azon a napon. :)

Gondolhatnánk, hogy mi Magyarországon igenis adunk a tradíciókra, fontos nekünk a család. Azzal azonban eddigi pályafutásom során most találkoztam először, hogy a menyasszony szeretett édesanyja egykori esküvői ruháját is magával hozta, hacsak egy kép erejéig is. Gyönyörű volt, Catarinára hajszálpontosan passzolt a ruha, egyszerűen mesés volt!

Sok boldogságot!

Válogatás a Portugál-Magyar esküvői fotózás képeiből

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!