Esküvői fotózás, Edit & Mark

Ahogyan ültünk a Károlyi-kert teraszán és a kávénkat kortyolgatjuk szép lassan kialakult bennünk egy kép róluk. Egy kép két imádnivaló, kedves és egymást rajongásig szerető emberről. Beszélgettünk a terveinkről, a szervezésről és természetesen esküvői fotózás részleteiről. Meséltünk esküvői történeteket, őszintén sztoriztunk. Volt miről. :)

Azonnal megkedveltük őket, kialakult bennünk egy kölcsönös szimpátia. Editen látszott, hogy megbecsüli a hozzáállásunkat és megszívleli a tanácsainkat. Már akkor úgy éreztük, hogy így nagyon nyerő párosítás leszünk. :)

Mi Bogival hiszünk az őszinteség erejében és abban, hogy értékes emberekkel találkozhatunk és igazi értéket adhatunk nekik az esküvő előtt és a nagy napon. Az esküvő napja maradandó emlék marad mindenki számára. Mi úgy gondoljuk ehhez esküvői szolgáltatóként a legkevesebb amit tehetünk, ha a munkánk mellett pluszt adunk. Valódi értékekkel járulunk hozzá, megbízhatósággal, jó tanácsokkal és barátsággal.

Az esküvői fotózás

Természetesen a nap laza készülődéssel kezdődött, egy belvárosi apartmanban. A hangulatot (az irányítást nem :) ) hamar átvették a lányok, így csendes ámde jókedvű kisebbségben készítettem a fotókat az esküvői készülődésről és sminkelésről. Egy profi esküvői smink elkészítése komoly feladat még akkor is, ha Boginak a kisujjában van az egész. Az ismerős mozdulatokat kihasználva nem volt nehéz néhány szép fotót készítenem sminkelés közben.

Végre volt időm szépen befotózni a gyűrűket külön fényforrással bevilágítva, így igazán szép képeket készíthettem különböző beállításokkal. A részlet fotókat különösen fontosnak tartom, hiszen ezek az apróságok segítik az egész napi képanyagot egységgé, egy kerek esküvői történetté formálni.

Edit esküvői sminkjét épp Bogi finomítja tökéletesre

 

Majd az induláskor következett az első, igazi meglepetés. Megjelent az utcában egy fehér nyitott Mustang. Nyilván nem véletlenül jött a fotózásra, de erre a gépszörnycsodára nem számítottam. Wow és fülig érő vigyor! Sajnos, vagy szerencsére, de sofőr hozta… Így nem mehettünk vele néhány sport kört Budapest belvárosában, bár ahogy elnéztem Mark is eljátszott magában a gondolattal. :)

Elindultunk, hogy készítsünk néhány menő kreatív esküvői fotót. Kerestünk egy nagyobb parkos területet és elkészítettük a kreatív esküvői fotókat. Az első néhány kép után mindannyian felengedtünk és igazán érzelmes, hangulatos esküvői fotókat készítettünk.  Itt is meglátszott mennyire szeretik egymást és ehhez nem kellett teleobjektív sem.

Mark imádja a jó kocsikat, ki nem? Esküvői fotózás egy Mustang társaságában menő igazán...

A Károlyi-kert

Ez az esküvői helyszín Budapest egyik legrégebbi kertjével rendelkezik. Nem csodáljuk, hogy párosunk azonnal beleszeretett. A Károlyi-kert egy francia stílusú egyedülálló kert, amit egyszerűen gyönyörű volt. Ennek a kertnek a másik végében található a Károlyi-palota, amelynek a kertjében került megrendezésre maga az esküvői szertartás.

Megrendelésre sem kaphattunk volna ilyen szép fényeket, ami nagyon jót tett az esküvői fotóknak. A szépen megálmodott és megvalósított két nyelvű szertartás meghitt és érzelmes volt épp olyan, amilyennek Őket megismertük. A hangulatot vendégek is átérezték és egy kis nevetéssel és könnyekkel élték meg a magyar-flamand két nyelvű szertartást, ami nagyon megható volt.

 

A Károlyi-palota épületében tartott vacsorára egy újabb fotós is érkezett, aki ódon fotómasinájába modern nyomtatót és fényképezőgépet rejtett, így rögtönzött fotókat is készíthettek a vendégek.
Ez egy igazán tartalmas, megindító, menő és hangulatos nap volt. Köszönjük Nektek!

Smink: Szántó Bogi esküvői smink
Szervező: The White Project – Weddings and Private Events by Jelena Budai
Helyszín: Károlyi-kert

Esküvői fotózás galéria

PS: Az első beszélgetésen Editék mellékesen meghívtak bennünket egy németországi útra, ahol egy cirkuszi jegyes fotózást terveztek. Ugyanis a Roncalli cirkuszban ismerkedtek meg. Barátságok, emlékek kötik őket abba a németországi cirkuszba így érthető, hogy ott álmodták meg a jegyes fotózásukat. Nem kellett kétszer kérdezniük… Az eljegyzési sorozat is hamarosan felkerül a blogra. :)

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!