Esküvői fotózás Fenyőharaszton, Orsi & Ronald

Többször jártam már a Fenyőharaszt Kastélyszállóban látogatóban, esküvői fotósként azonban ez volt az első alkalom és az az érzésem, hogy nem is az utolsó. Az esküvői fotózás előtti pénteken felkerestem a helyszínt, majd néhány finom rétes és egy kávé után alaposan bejártam az épületeket, folyosókat és az egész hatalmas kertet esküvői fotózásra alkalmas helyeket és rejtett zugokat kutatva. Nem csalódtam, már ekkor láttam, hogy a szálló sok lehetőséget és remek esküvői képeket tartogat számunkra.

Az esküvő napján kis esővel “kezdtünk” ami a készülődést ugyan nem befolyásolta, mégis pici aggodalomra adott okot. Ilyen esetben általában párosunkon és a már jelen lévő vendégek szűkebb körén érezhető egy kis aggodalom (amit sok esetben Bogi hathatósan enyhít), most erre meglepő módon nem volt szükség. Orsi és Ronald ebben a tekintetben is felülmúlta a várakozásainkat. Jó kedvvel és fiatalos hozzáállással legyintettek az esőre, és talán ennek is köszönhetően a készülődés végére minden a helyére került, sőt.

Az esküvői fotózás elengedhetetlen 'kelléke' az esküvői smink, Bogi munkában

Olyan csodás eső utáni fényeket kaptunk, amelyért biztos vagyok benne, hogy esküvői fotós kollégák komolyabb összeget ajánlanának fel. Mázli, vagy inkább bevonzottuk? Ki tudja. :) Ilyen fordulatra nem számítottunk, de nem is volt időnk ezen elmélkedni, mert a készülődés végeztével általában felgyorsulnak az események. Itt sem volt másképp, a nap magával ragadott és nem eresztett… :)

A páros fotózásra a szertartás előtt és után is dedikáltunk egy kis időt, majd következett az esküvői szertartás a szálló kertjében. A Szertartás. Fényes, színes és jó kedvű, romantikus és meghitt. Ott és akkor mindenkinek megállt az idő. Azok a mozdulatok és pillanatok… az esküvő biztosan minden vendégnek örök emlék marad, ahogyan nekem is az esküvői fotózás. Örülök és hálás vagyok, amiért erről a kivételes napról esküvői fotósként az én képeim is őrzik az emlékeket!

Esküvői fotózás közben: a menyasszony bevonulása az egyik legszebb pillanat

 

Tekintsétek meg az esküvői képekből készült zenés összeállítást

 

Remélem, ez a rövid válogatás is tetszeni fog az esküvői fotózás képeiből

 

Smink: Szántó Bogi // www.bogismink.hu
CM:  Pintér Tamás
Helyszín: Fenyőharaszt Kastélyszálló // www.fenyoharasztikastelyszallo.hu

Tetszett? Oszd meg, kedveld!

Olvass tovább!