Köszöntő

Örülök, hogy itt vagytok! Milyen remek ízlésetek van! :)
A mi családunk igazi kreatív csapat: Csaba hivatásos fotográfus, Bogi profi sminkes és egyedi ékszer készítő, Balázs... nos ő leginkább festeni szeret, vízfestékkel. :)

Kicsit komolyabbra fordítva szót, tényleg nagyon örülök Nektek. Rendkívül fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, és nagyon hiszünk a minőségi munkában. Maximalisták vagyunk, magasra tesszük a mércét, és beleadjuk a szívünk legjavát!

Amit garantáltan kaptok tőlünk: figyelmet, tiszteletet, empátiát, és barátságot. Mindezt nem kevés humorral fűszerezve! :) Ezen felül a tudásunk legjavát beleadva szép képeket, sminket és ékszereket.

Hogyan fotózom az esküvőn?

Hatalmas lelkesedéssel, és fáradhatatlanul! A nap folyamán folyamatosan mozgásban vagyok, keresem a megfelelő fényeket és beállításokat a legszebb fotók elkészítéséhez, igyekszem a történések elébe menni. Diszkréten fotózom, hogy ne zavarjam az események menetét, igyekszem nem “szem előtt” lenni ha nem muszáj.

Megemlíteném a vaku használatát: a vakukat a bulira tartogatom és a beltérben fotózott páros fotókra, templomban és házasságkötő teremben még sohasem vakuztam. Benneteket sem foglak szembe villantani a templom hangulatos fényeiben.

Akár az esküvő napján akár külön napon, de mindenképp fogunk páros fotókat készíteni. Ezek a beállított képek, vagy kreatív fotók. A fotózáshoz szívesen segítek kiválasztani a megfelelő helyszínt, és hasznos tanácsokkal ellátni Benneteket a fotózás előtt és közben ahhoz, hogy az általatok megálmodott képek születhessenek meg, amelyeken Önmagatok vagytok. A pózokkal és beállításokkal szinte nem is kell foglalkoznotok, segítünk mindenben. Ha van kreatív ötletetek, akkor azt itt megvalósíthatjuk!

Ha azt hiszitek, hogy Rólatok nem lehet jó képek készíteni, akkor sajnos tévedtek! Mindenkiről lehet! :)
Biztosak lehettek abban, hogy a korábbi képeimen látott hangulat a Ti képeiteken is visszaköszön majd!

Hogyan dolgozom fel a képeket a fotózás után?

Nálam az átadott képeknél nincs mennyiségi korlátozás, az összes jól sikerült kép átadásra kerül. A teljes fotóanyag alapos válogatása után mindegyik fotót retusálom, nyers képeket nem adok át. A fényerő, szín és kontraszt beállítása mellett több korrekciót is végzek, ha a kép igényli. Eltűnnek a pattanások és a szem alatti karikák, a zavaró elemek, a képi világ letisztultabb és egységes lesz. Az utómunka során így szerkesztem a képeket arra a látványvilágra és minőségre, ami az összes képanyagomat jellemzi.

Egy óra fotózás után körülbelül 35-40 darab retusált képet adok át. Kevesen gondolják át, de a fotózás után még több óra válogatás és retusálás vár a fotósra. Egy 12 órás fotózás után az utómunka még legalább 40 munkaórát vesz igénybe, nem is beszélve a slideshow és a fine-art album tervezéséről.

Milyen felszereléssel dolgozom?

Filmes Canon rendszer után álltam át Nikon digitális rendszerre, melyet jelenleg is használok. Professzionális Nikon vázakkal dolgozom (általában 2 gépváz van nálam), valamint Nikon optikákat használok. Továbbá külső rendszer vakukat, rádiós távkioldókat, LED lámpákat, soft boxokat, és egyéb kiegészítőket használok a fény képezésére... :)

A szolgáltatás díjai

Minden csomag idő alapú, ezen belül azt fotózom amit szeretnétek. A készülődést, kikérőt és szertartásokat, a nyitó táncot és bulit, a helyszíneket és vendégeket, az elkapott pillanatokat. A csomagokban egy 2 órás páros / kreatív fotózás is szerepel, melyet a rendelkezésre állási időn belül az esküvőtök napján valósítunk meg.


Egész napos csomagok hétvégére:

Azoknak a pároknak ajánljuk, akik az egész napot szeretnék megörökíttetni, a készülődéstől egészen az éjjeli táncos mulatságig.

16 óra
rendelkezésre állás

349.000 Ft

12 óra
rendelkezésre állás

299.000 Ft

mindkét csomag tartalmazza:

 • Személyes találkozó, részletek egyeztetése, brainstorming.
 • 30 perces eljegyzési fotózás a Nektek szimpatikus budapesti helyszínen.
 • Rendelkezésre állás a csomagban meghatározott időben, igény szerint azon túl.
 • Képek kiválogatása, megfelelő korrekciója és igényes retusálása.
 • 3-4 perces zenés slideshow a legszebb fotókból, hangulatos aláfestő zenével, HD felbontásban.
 • Retusált fotók és slideshow letöltése digitális formátumban teljes felbontásban a szerveremről.
 • 1 éven át elérhető, mobiltelefonra is optimalizált, jelszóval védett webes galéria az összes retusált fotóval és a slideshow-al.

További információk

Az anyagokat USB pendrive-on is átadhatom, ha szeretnétek. A pendrive díja 5.000 Ft / db.

Ha szeretnétek, másod fotósal is fotózhatok az esküvőn, melynek díja +75%.

Minden további óra díja (időarányosan) 22.000 Ft.

A foglalás a megállapodás aláírásakor válik véglegessé. A foglaló összege 80.000 Ft, melyről minden esetben számlát állítok ki.

Budapest területén belül nincs útiköltség, ezen túl az útiköltség mértéke 90 Ft / Km.
Ha a fotózás helyszíne Budapesttől 1 óránál távolabb lesz, akkor a szállás lehetőségekről egyeztetünk.

Esküvői smink és ékszer

Ha sminkest is kerestek az esküvőtökre, akkor feleségemet Szántó Bogit ajánlom a figyelmetekbe, aki profi divatsminkes.
A menyasszonyi smink mellett az örömanyák és koszorús lányok, tanúk, vendégek sminkjét is szívesen elkészíti. Bogi szabad idejében pedig ékszereket és kiegészítőket tervez és készít, esküvőkre is.
Itt találtok további infókat Bogi munkájáról: www.bogismink.hu / www.bogiekszer.hu

Eljegyzési fotózás (e-session)

30 perces fotózás, az esküvő előtt pár héttel/hónappal, “civil” ruhában, a Nektek szimpatikus budapesti helyszínen. A fotózás közben sokat nevetünk, és ebben az oldott hangulatban készülnek el az első “közös” képeink. Itt jobban megismerjük egymást, így az esküvőtök napján, a kamera már nem lesz idegen számotokra.

A fotózás után körülbelül 20 darab retusált képet kaptok meg. Az itt készült képeket az esküvőn, a vacsora alatt le is vetíthetjük a vendégeknek, a korábbi közös fotóitokkal együtt, de akár gyermekkori képeitekkel is vegyíthetjük. Felhasználhatóak köszönő ajándékként, vagy az esküvői meghívótokhoz, dekorációhoz is.

Ha Bogi fog sminkelni az esküvőtökön, akkor a fotózás előtt elkészíti az esküvői próbasminket, így az eljegyzési fotózáson élesben is tesztelhető a smink.

Külön napos kreatív fotózás

A fotózás egy 3 órás kreatív fotózás, legalább 2-3 választott helyszínen, ahol napszaktól és helyszíntől függetlenül szinte bármilyen elképzeléseteket meg tudjuk valósítani. Ezt a fotózást az esküvőtök előtt vagy után napokkal, vagy akár hetekkel is megtarthatjuk.

Segítséget nyújtunk a logisztikában, a helyszínek megszervezésében és a megálmodott stílushoz tartozó kiegészítők kiválasztásában. A fotózásra sminket is biztosítunk, melynek díja a Nagy Nap sminkjével megegyezik.

A fotózás díja 89.000 Ft

Fine art album

Elkészült képeitek legjobb helye egy kemény lapokat tartalmazó, igényes esküvői fine art albumban van!
Ez a kemény borítós, kemény lapokkal rendelkező album jobb, mint a Magyarországon elérhető legjobb minőség, ugyanis Olaszországban készül. Sokkal jobb és élvezhetőbb, mint egy "sima" fotóalbum.
Az albumokat én szerkesztem és végzem a nyomdai előkészítésüket. A tervezés során folyamatosan egyeztetünk, így az elképzeléseiteknek megfelelő terv kerül a nyomdába.

A fine art albumok díjai csomagban kedvezőbbek:

Normal esküvői album csomag

 • 1 db 30x30 cm méretű, 30 oldalas album Nektek
 • 2 db 20x20 cm méretű, 30 oldalas album a szülőknek
 • A csomag ára 131.000 Ft-tól

Extra esküvői album csomag

 • 1db 30x45 cm méretű, 30 oldalas album Nektek
 • 2db 30x30 cm méretű, 30 oldalas album a szülőknek
 • A csomag ára 174.000 Ft-tól

Premium esküvői album csomag

 • 1db 30x45 cm méretű, 50 oldalas album Nektek
 • 2db 30x45 cm méretű, 40 oldalas album a szülőknek
 • A csomag ára 299.000 Ft-tól

Az albumok természetesen csomagtól függetlenül, külön is rendelhetőek:

 • 20x20 cm, 30 oldal: 42.000 Ft-tól
 • 30x30 cm, 30 oldal: 54.900 Ft-tól
 • 30x30 cm, 40 oldal: 74.900 Ft-tól
 • 30x45 cm, 30 oldal: 74.900 Ft-tól
 • 30x45 cm, 40 oldal: 99.000 Ft-tól
 • 30x45 cm, 50 oldal: 119.900 Ft-tól

Papírképek díjai:

 • 10x15 cm (fényes, vagy matt papírra): 99 Ft / db
 • 13x18 cm (fényes, vagy matt papírra): 169 Ft / db
 • 15x21 cm (fényes, vagy matt papírra): 449 Ft / db
 • 20x30 cm (fényes, vagy matt papírra): 849 Ft / db
 • 30x40 cm (fényes, vagy matt papírra): 1.690 Ft / db
 • további méretekről kérésre bővebb árlistát küldök.

Vakrámára feszített vászonkép

 • 20x30 cm 10.900 Ft
 • 30x45 cm 16.990 Ft
 • 60x90 cm 32.900 Ft

Remélem a fentiek elnyerték a tetszéseteket.
Kérdéseiteket szívesen megválaszolom e-mailben, telefonon vagy személyesen, egy kötetlen találkozón.

Szép napot kívánok!

Fender Csaba, fotós

Telefon: +36(20)441-2355
E-mail: fender.csaba@gmail.com
Skype: fendercs