Hogyan dolgozunk?

Lelkiismeretesen és kiemelkedő színvonalon, a legszívesebben együtt. A fotózás során mindig egy olyan könnyed légkört próbálunk kialakítani, melyben mi is jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy a jó személyes kapcsolat kialakítása, és az odafigyelés kulcsfontosságú ahhoz a hangulathoz, amelyben a képek megszületnek.

Leginkább természetes fényt használunk, melyet derítőlapokkal szelidítünk meg. Szeretünk a lehető legjobban felkészülni a fotózásra, ezért mindig kiegészítő világítással, külső vakukkal, ernyőkkel és softboxokkal érkezünk a helyszínre.

Digitális technikát használunk, több gépvázzal és objektívvel. Az elkészült képeket egyedileg tervezett, kézzel kötött DVD-n adjuk át, teljes felbontásban.

Képeinkből egyedileg tervezett fine art albumokat is készítünk, többféle méretben. Az album akár kézi kötéssel és szintén egyedi tervezéssel is készülhet, így szinte bármilyen kívánságot meg tudunk valósítani.

Hol, és milyen fotózásokat vállalunk?

Fotózásokat Magyarország területén, egész évben vállalunk, legyen az februári esküvő, love session a pároddal a belvárosban, üzleti portré az irodádban, tavaszi meglepetés party a Balaton partján, vagy akár a céges karácsonyi buli.

Esküvői fotózás

Az esküvői fotózás előtt személyesen találkozunk, hogy megismerjük egymást. El sem tudom képzelni a fotózást a nélkül az összhang nélkül, amely később az egész napon végig fog kísérni, mint a fotósodat… Megbeszéljük a részleteket, és általában összeállítjuk az esküvői fotózás menetrendjét, melynek szervesen kell illeszkednie a nap eseményeihez. A konkrét elképzeléseket és ötleteket kiegészítjük,  megkeressük a legjobb megoldást azok megvalósítására. Sok hasznos tanácsot kaphattok tőlünk, mivel mi a kamera “mindkét oldalán” álltunk már.

Párjainknak azt szoktuk javasolni, hogy az esküvő előtt 2-3 héttel, egy előzetes eljegyzési fotózás során készítsük el az első sorozatot. Így jobban megismerhetjük egymást, és láthatjátok a munkamódszereinket.

A nagy nap eseményeit általában tematikusan követjük végig, kezdve a készülődéstől egészen éjfélig, esetenként tovább is. Természetesen örömmel megyünk csak szertartás(ok)ra, vagy kizárólag a kreatív esküvői fotók elkészítésére. Lehetőség van külön napos kreatív fotózásra az esküvő előtt, de akár utána is. A helyszínek és a kellékek kiválasztásában is segítséget nyújtunk, abszolút benne vagyunk egyedi, akár teljesen újszerű ötletek megvalósításában :)

Az összes leválogatott fotót retusáljuk, és mindet át is átadjuk mennyiségi megkötés nélkül. A legjobb esküvői fotókból általában zenés slideshow is készül. A teljes anyagot digitális formában adjuk át, ezután rendelhetőek nálunk papír alapú képek, de akár nagy méretű poszterek, és művészvászonra nyomott, kasírozott képek is. Tervezünk fine art albumokat is, melyeket szintén a képek átadása után készítünk el.

Az esküvői fotózás ajánlatban most ajándék eljegyzési fotózás, és ajándék fine art album is szerepel.
Tovább az esküvői csomagokhoz!

Portré fotózás

A szabadban, műteremben, vagy műtermi körülmények között akár az irodádban is készítünk portré fotókat. A hagyományos beállítások mellett kedveljük az egyedi ötleteket, melyek megvalósításában szívesen részt veszünk.

Kreatív esküvői fotózás

Legyen barátok fotózása, vagy családok, partik, ünnepek, egyedi események megörökítése, szinte minden helyzetben szeretünk fotózni. Külön napos kreatív esküvői fotózást is vállalunk.

Kismama és baba fotózás

Babát váró kismamát fotózni mindig öröm, babákat fotózni pedig egy igazi felszabadult játék. A baba fotók készülhetnek akár a szabadban, vagy műteremben, de akár a Ti otthonotokban is. Ez utóbbi esetben mobil eszközeinkkel stúdió körülményeket tudunk teremteni a baba fotózáshoz, így a saját megszokott közegetekben készülhet el a képanyag.

Esemény, és rendezvény fotózás

Családi eseményen is fotózunk, illetve céges rendezvényen is készítünk rendezvényfotókat, riport jellegű képeket és természetesen portékat.

Miért válassz minket?

Egy fotózás maga nem kizárólag képek készítéséről, és nem is az árról szól. Az együtt töltött idő milyensége határozza meg az egész folyamatot, hiszen a megfelelő hozzáállás és türelem nélkül a megörökített pillanatok sosem lesznek az igaziak.

Mindenkiben megvan az a harmónia és szépség, amelytől különleges lehet a róla készült kép. Mi ezt keressük minden fotózás alkalmával. Az elkészült képanyaggal kapcsolatban maximális elvárásokat támasztunk, hiszen a megrendelő igényeinek valamint és a saját szakmai elvárásainknak is megfelelő anyagot készíteni nem könnyű dolog. Mindeddig sikerült.

Ez a szenvedélyünk, imádjuk a fotózásokat! Szeretjük a jó hangulatú találkozásokat, a sok nevetést és a képeink okozta örömöt.

Milyen árakon dolgozunk?

Esküvő fotózásra kidolgozott csomagokat ajánlunk, más témára egyedi ajánlatot adunk. Esküvői fotózást már 90.000 forinttól vállalunk. Portrékat, kismama és baba fotózásokat már 30.000 forinttól készítünk. Ajánlhatunk óradíjat is, ha az szimpatikusabb.
Keress minket telefonon: +36(20) 441-2355, e-mailben: moc.liamg.tcatnoc.ta.abasc.rednef,
vagy gyere a facebook oldalunkra.
Szeretnél többet tudni rólunk?