Fotós és sminkes, férj és feleség, egy pár vagyunk jóban és még jobban. És imádjuk a fagyit, a csokisat… is. Nem fordítjuk komolyra a szót, mert az unalmas. Helyette inkább megosztjuk veled néhány gondolatunkat, érzésünket és azt, hogy mit keresünk itt tulajdonképpen.

Esküvői sminkes és esküvői fotós

Csaba igazi szenvedélye az esküvői fotózás. Amióta az eszét tudja csak a fotózással szeretne foglalkozni. Bármerre is vetette eddig az élet, a fotózás mindig vele tartott, érlelte lelkében az elhatározást… A hivatásos fotóssá váláshoz vezető úton 15 év örömfotózás után a D1 Fotóstúdió és a TEF kurzus alapozta meg tudását, melyet azóta is folyamatosan, és tudatosan gyarapít hazai és nemzetközileg ismert esküvői fotósok oktatásain és workshopjain.

Az a kalandos fajta, aki szinte bármire képes a legjobb képekért: ha kell hasra vágja magát az emberekkel zsúfolt tér kellős közepén, vagy felmászik a híd korlátjára. Hiszi, hogy a pillanat örök, a maga valójában megismételhetetlen, azonban megörökíthető.
Legszívesebben esküvői fotókat, portrékat készít.

Bogi, a színek és a hangulatok embere, a sminkelés nála érzések és az alkotás együttes játéka. Tudásának legjavát Réti Dóri sminktanfolyamán sajátította el, azóta is folyamatosan készít esküvői és alkalmi sminkeket. Gyakran a stylist szerepét is betölti közös fotózásainkon, ami rendkívül hasznosnak bizonyult már több esetben is. Bogi a másik nézőpont, és néha az egyik is egy személyben :) Kiváló érzékkel látja meg a legjobb szituációkat, beállításokat.  Mindezek mellett feleslegesnek tűnő energiáit egyedi, kreatív ékszerek készítésére pazarolja.

Sminkeléssel és smink oktatással kapcsolatban keresd fel saját Bogi oldalát, melyet a ww.bogismink.hu címen érhetsz el, ékszereit a www.bogiekszer.hu oldalon találod.

Keress minket telefonon: +36(20) 441-2355, e-mailben: moc.liamg.tcatnoc.ta.abasc.rednef, vagy gyere a facebook oldalunkra.