Így látták Ők.
Ezekért az érzésekért, szavakért érdemes dolgoznunk.
Köszönjük Nektek.

 • „Megnéztem a képeket, … gyönyörűek … :)”
  Noémi & Balázs, esküvő fotózásA fotóid által igazi örök emlék marad az esküvőnk minden pillanata, képnézegetés közben egyik percben a könnyeimmel küszködtem, a következőben meg kacagtam.

  A képek linkjét meg már elküldtük a családnak és barátoknak, és hogy még egy kicsit dicsérjetek titeket, szinte kivétel nélkül mindenki azt mondja hogy nagyon szép fotók készültek, és hogy mennyire jó fotóst választottunk :) volt aki azt mondta, hogy vannak olyan képek amik olyanok mintha egy magazinból lennének kivágva :)

  Köszönjük nektek!

 • „Az elkészült képek csodálatosak, nem is gondoltuk, hogy ennyire jók lesznek.”
  Emili és Illés, esküvői kreatív fotózásSokat keresgéltünk mire megtaláltuk a Nekünk minden szempontból tökéletes esküvői fotóst. Nem bántuk meg! :)
  Mikor elérkezett a várva várt nap nagyon izgultunk, de ez csak addig tartott amíg Ők meg nem érkeztek. Bogi és Csaba mindenben profik, kézben tartották az egész nap eseményeit. Minden elképzelésünket támogatták, sőt szuper ötletekkel is előálltak.Minden az előre megbeszéltek szerint történt, az a pár óra észrevétlenül elrepült és nagyon jól éreztük magunkat, amit nagyrészt Nekik köszönhetünk. Az elkészült képek csodálatosak, nem is gondoltuk, hogy ennyire jók lesznek.
  Reméljük, hogy más alkalomból újra fotózunk még együtt!

  Még egyszer köszönünk mindent: Emili és Illés

 • „Amikor végre eljött a mi nagy napunk, csodás képek készültek rólunk! Örülünk, hogy Csaba részese volt az eseményeknek és Ő örökítette meg a nagy pillanatokat”
  Zsuzsa és Zoli, esküvő fotózásSzerettük volna, ha nagyon jó képek készülnek arról a napról, amely nekünk a legfontosabbjaink egyike. Nem ismertük Csabát előtte. Izgalmas volt az első találkozás, nagyon szimpatikus volt. Tudtuk, hogy őt fogjuk választani, mert sugárzott belőle a lazaság, a jókedv, ami elengedhetetlen egy fotózáson, ahol oldani kell a fényképezőgép előtti lámpalázat. Főleg, ha olyan fotóalanyokról van szó, akik nem szoktak a túlzott kattogtatáshoz J.Az e-session fotózáson bebizonyosodott számunkra, hogy izgalomra semmi ok. Egy jó hangulatú délutánon készült rólunk jó néhány szuper kép. Ekkor már világossá vált számunkra, hogy az esküvő napján a képek miatt biztosan nem kell majd aggódnunk.Amikor végre eljött a mi nagy napunk, csodás képek készültek rólunk. Mind a képekkel, mind a kidolgozással tökéletesen elégedettek voltunk. És nem csak mi, hanem a család is. Örülünk, hogy Csaba részese volt az eseményeknek és Ő örökítette meg a nagy pillanatokat. Szerintünk nagyon jól sikerült!

  Utólag is sok szeretettel köszönjük Boginak és Csabának a segítséget!

  Zsuzsa és Zoli

 • „Köszönjük az élményeket, az elkapott könnyeket és mosolyokat, a megvalósított álmokat, a tündérországból elcsent pillanatokat, a sok nevetést, a melegen simogató napsütést a bőrünkön, mindazt, amit a szavak nem tudnak elmondani, de te megörökítettél képekben.”
  Anna és Árpi esküvő fotózás
 • „maga az otthoni fotózás ötlete nagyon tetszett nekünk, de hogy ennyire szuper hangulatban fog telni, azt álmunkban sem gondoltuk volna”Nincs is annál kifejezőbb, mint hogy: RETTENTŐEN sajnáljuk, hogy a 4 évvel ezelőtti esküvő fotózásunkkor még nem ismertük egymást!!! Ezúttal már a 4 hónapos kislányunkról készíttettünk gyönyörű felvételeket. Már maga az otthoni fotózás ötlete nagyon tetszett nekünk, de hogy ennyire szuper hangulatban fog telni, azt álmunkban sem gondoltuk volna! Kötetlen, vidám perceket töltöttünk el együtt, Csaba szuper képeket készített és Bogi a gyönyörű smink mellett sokat segített a kattogtatások alatt, ő volt az ügyeletes “csörgős néni” :-PTehát duplán-triplán örülök, hogy mindketten jöttetek – ez így volt kerek!! Már ajánlottalak is barátoknak, de igazából sok esetben nem is kell, kérdezik maguktól, látva a fantasztikus végeredményt! A kapott cd borító pedig gyönyörű, ebből is látszik a kiváló és mindenre körültekintő munka! KÖSZÖNJÜK! Reméljük hamarosan ismét találkozunk – fotózni való mindig akad! :-DMelinda&Ákos&Bernus&Bogyó cica :)
 • „Csaba röviden jellemezve: “szívvel-lélekkel profi”…”
  Dorka és Zsolti esküvői fotózásCsaba röviden jellemezve: “szívvel-lélekkel profi”… a képei magukért beszélnek, azokat nem dicsérem most… képei alapján nekünk pont passzolt ez az egészségesen modern stílus, ami vagány, szerethető, valamint tényleg minket jellemez.Az esküvőnk egész napját az önfeledt öröm és szinte teljes nyugalom jellemezte, mely utóbbihoz nagyban hozzájárult Csaba, ugyanis a szertartások előtti fotózkodás Vele és egy barátunkkal olyan természetesre, jó hangulatúra sikerült, hogy az megadta az egész nap alapját. Csaba a fényképezőgépe mögül biztatott, dicsért, ötletelt, mesélt, megnevetett és velünk nevetett… egyszóval kihozta belőlünk a maximumot!A szertartások alatt is rengeteg szép, megható pillanatot kapott el, úgy hogy közben észre se lehetett venni, hogy kattogtat, cserélgeti a gépeit, nagyon tapintatosan mozgott ide-oda.

  Még az igazsághoz hozzátartozik, hogy tavaly a Csaba egy fórumon meghirdette, hogy „fiatal, fotogén párok jelentkezését várja 2011-es esküvői fotózásra portfólió bővítése céljából, cserébe ingyen”…. na mi erre jelentkeztünk, és erre kaptunk ilyen szintű odaadást és profizmust. Pedig közben Csaba “karrierje” már felívelőben volt, sorra kapta a megbízásokat, és tudjuk, hogy egész nyáron illetve ősszel nem volt egy szabad napja, de mégis végigcsinálta velünk is, úgy ahogy még májusban elvállalta.

  Ezért különösen nagy tisztelet és természetesen -századszor is- KÖSZÖNET neki!:)

  Dorka& Zsolti

 • „Mindig ott voltatok, ahol kellett, ahol “esemény” volt, de mindig úgy, hogy nem zavartátok a nap történéseit, elvegyültetek a tömegben.”
  Bogi és Tamás esküvő fotózásZsuzsi és Ádám esküvőjén májusban találkozhattunk először Veletek, bár addigra már sok jót csicseregtek a madarak. ;-) Természetesen az inkább a személyiségetekről, kedvességetekről szólt, nem a szakmai munkáról. Már ott, az esküvő alatt láttuk a profi munkát, pedig az eredmény még sehol nem volt. :-).Mindig ott voltatok, ahol kellett, ahol “esemény” volt, de mindig úgy, hogy nem zavartátok a nap történéseit, elvegyültetek a tömegben. Az eredménytől pedig egyszerűen le voltunk nyűgözve! Gyönyörűek lettek mind a beállított, mind a spontán képek! Tamás elég váratlanul kérte meg a kezemet, álmomban sem gondoltam, hogy 2011-ben össze fogunk házasodni. Viharos gyorsasággal és hatékonysággal szerveztem mindent, és tudtam, Titeket kell megkeresnünk. A lehető legjobb választás volt, utólag is így gondoljuk! Kedvesek, közvetlenek, korrektek, konstruktívak, precízek vagytok, és mindig el lehetett Titeket érni telefonon.Nálunk csak újabb “piros pont” volt, amikor Csaba szerződéssel állt elő, hiszen mi is mindketten szeretjük a tiszta feltételeket. Mindenki kérdezte esküvő előtt, izgulok-e. Mindig mondtam, hogy egyáltalán nem. A ruhám a sajátom volt, a fodrászom a szokásos, és tudtam, Rátok is maximálisan számíthatunk, ezáltal a fotó és a smink is rendben lesz. Nagy megkönyebbülés volt számomra, hogy nyugodtan alhattam, ami Nektek is köszönhető! Tamás a szertartást végig izgulta, de pusztán azért, mert utálja a fényképező gépet és a kamerát, külön-külön is, hát még együtt. :-)

  A Kopaszi gáton a fotózás nagyon jó volt, örültünk a nem szokványos beállításoknak, és kedvességetekkel, közvetlenségetekkel hamar oldottátok Tamás feszültségét. Jó hangulatban telt a nap, és ezáltal gyorsan is. Veletek könnyű volt fesztelen játéknak felfogni, amibe végül Tamás is annyira belelendült, hogy a Műegyetem alagsorában ő javasolt beállításokat. Hát ezen őszintén meglepődtem! :-) Én az egész napot élveztem, de talán a legkedvesebb emlék a virágszirom-dobálás volt a Műegyetem szigorú falai között. :-) Nagyon szépek lettek a képek, amelyeket nagyon hamar meg is kaptunk. Azt külön köszönjük, hogy az ajándék fotóalbumunk szűkös határideje miatt a megbeszélt 5 retusált kép helyett 74-et kaptunk esküvő után 10 nappal! Szerintem ezt senki más tette volna meg! Másrészt már az első 15 kép láttán úgy gondoltam, ha csak ennyi lenne, akkor is megérte volna, mert annyira jók. Azt hiszem, ez az, ami miatt mindenkinek ajánlani tudlak Titeket. Ezen kívül rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a képek miatt a barátoktól, ami Titeket illet!

  Puszi Tamás és Bogi

 • „ennyire lelkes, közvetlen, mosolygós embert még nem láttak, ezt csak azok a dicséretek követték, amelyek a képek elkészülte után jöttek”
  Tündi és Anti esküvői fotókEsküvőnk napja 2011.július 9-e volt, az év első forró hétvégéjén.
  Csabi jött nagy lelkesedéssel a lányos házhoz Dunaújvárosba. Örültem a vidámságának, jókat beszélgettünk, elterelte a figyelmem.Fodrász és smink után mentünk is tovább Dabasra.
  Abban a hőségben próbáltam kitolni az átöltözés idejét minél későbbre, de aztán már nem várhattunk tovább.
  Mentünk a dabasi tájházhoz, délután 2kor. Csabinak nehéz dolga volt, a fényviszonyok szörnyűek voltak.
  A polgári esküvőt az egyházi követte (megkönnyezett minket). A vacsora előtt még volt kedve a családi kertben fotózni.
  Számunkra jött a könnyebbik része a napnak, vacsora, tánc, beszélgetések, Csabi meg csak pörgött ezerrel.
  Alig vártam, hogy átöltözhessek a laza menyecske ruhámba, mire jött Csabi, hogy emlegettünk mi egy termet, ahol még lehet fotózni. Bevallom őszintén, én nagyon elfáradtam és sok kedvem nem volt, bánnám, ha nem hagytam volna magam meggyőzni, ugyanis az egyik kedvenc képünk itt készült, ezer hála érte! :)
  A rokonoktól kaptuk a visszajelzéseket az esküvőről. Csabit külön kiemelték, hogy ennyire lelkes, közvetlen, mosolygós embert még nem láttak, ezt csak azok a dicséretek követték, amelyek a képek elkészülte után jöttek.
  Csabi eleve barátságos ember, sokat jelentett, hogy ott volt ennek a napnak a legelejétől, a legvégéig, nyugtatott, feldobott minket! :))A kreatív fotózás augusztus 18-án volt.
  Az időjárás szuper volt, nem volt rajtunk nyomás, erre a napra pedig Bogi is elkísért minket. Ő sminkelt és készített képeket is, sok jó ötlete volt neki is.Összehasonlíthatatlan a két nap!
  A helyszíneink igazán jó választások voltak! Vagány képeket szerettünk volna.
  Egy művész mozi, csepeli gyártelep, Tesco parkoló, 56-osok tere, Hősök tere és a Kisföldalatti.
  Csabi egy délelőtti fotózásról jött, szerettünk volna alkalmazkodni hozzá, nem akartuk lefárasztani, de mint mindig, aznap is töretlenül lelkes volt. :)
  A mozi igazi kihívás volt a fekete falaival (úgy néz ki nálunk a végletes fényviszonyokat megnyerte), de az itt készült képeket imádjuk!

  A csepeli gyártelepen nosztalgiázhattunk, visszarepültünk jó néhány évet az időben.
  Volt itt minden, amit akartunk. Poros, kormos létra, színes rozsdás vas ajtók.
  Ez után a Tesco parkolóban kitombolhattuk magunkat. Futkostunk a bevásárló kocsival, jókat röhögtünk. :)
  Sosem szerettem szerepelni, de az 56-osok és Hősök terén szívesen pózoltam a turisták és járókelők ellenére is :)
  Nagyon gyorsan eltelt ez a délután-este is. Csabi hazafelé a kocsiban elaludt, sajnáltuk szegényt.
  Másabbak lettek ezek a képek. Imádjuk őket, legalább annyira, mint az esküvőn készülteket.
  Reméljük kerülünk még a lencséje elé… :))

  Deák-Tóth Tündi és Anti

 • „A munkádon végig éreztük, hogy figyelsz ránk és minden olyan dologra ami körülöttünk van és történik.”
  Orsi és Gergő esküvő fotózásMi csak egy kreatív fotózást szerettünk volna… aztán az első közös beszélgetés után sokkal több lett belőle, hiszen az első személyes találkozó után éreztük, hogy nem a legjobb fotóst választottuk ki. Nem volt egyszerű döntés, de nem kellett csalódnunk a miatt, hogy végül váltottunk és melletted döntöttünk.A lelkesedést amihez a mi nagy napunk során álltál minden képzeletünket felülmúlta. A kozmetikusomat lenyűgözted, de nem csak őket. A beállított fotózás után az ott lévő barátok, rokonok sőt még a videós is lelkendezett, hogy mennyire jó, hogy egy képért szoborra és hídra mászol, földre veted magad kérdés és kérés nélkül kizárólag azért, hogy tökéletes képek készülhessenek szebbnél-szebb beállításokban.
  Az egész nap során csak azt vettük észre, hogy az erkélyen rohansz, a földön fekszel, leállítod a forgalmat, hogy egymagad mindig ott légy a legfontosabb pillanatoknál és a legszebb beállításból készíthesd el a képeket. Csak ámultunk és bámultunk néha, hogy az egyik pillanatban még ott voltál mellettünk a másikban pedig már az erkélyen rohantál a gépedet kattingatva.
  Nem találunk szavakat……fantasztikusak lettek a képek, megérte rájuk várni!
  Csak egy pár jó képek akartunk, de sokkal többet kaptunk. Az, hogy mindenkiről készült közös családi fotó külön öröm volt mindenkinek. Amikor a családi vagy a baráti körben beszélgetünk az esküvőről “A fotós” azóta is legalább egy mondatban benne van, valakinek mindig eszébe jut valamit megemlíteni Veled vagy a fotókkal kapcsolatosan.
  Külön köszönet azért is, hogy előzetes megbeszélés nélkül ráéreztél arra, hogy nem szeretnénk lassú és tömeg jellegű számot a slideshow alá… egyszerűen tökéletes lett.A munkádon végig éreztük, hogy figyelsz ránk és minden olyan dologra ami körülöttünk van és történik.
  Kívánjuk, hogy lelkesedésed az idők múlásával se fakuljon meg és maradj mindig ilyen!
  Nagyon köszönjük Neked, Nekünk örök emlék marad!

  Orsi&Gergő

 • „Nekünk még századjára megnézve is tetszenek a képek és a slideshow, és sok dícséretet kaptak a rokonoktól is.”
  Kriszta és István esküvő fotózásNekünk még századjára megnézve is tetszenek a képek és a slideshow, és sok dícséretet kaptak a rokonoktól is.Üdv, István
 • „Komponálni egy jó fotót, nem sok dologgal, de annál több jelentéssel vagy érzelemmel. Nekem ezt jeleni a fotózás.”
  Elolvasom az egész véleményt|Eszter és Dóri

  Komponálni egy jó fotót, nem sok dologgal, de annál több jelentéssel vagy érzelemmel. Nekem ezt jeleni a fotózás.

  Csabát a fotóiskolában ismertem meg. Felajánlotta, hogy csinál rólam előnyös portréfotót, mert panaszkodtam, hogy nincs rendes képem. Egy barátnőmmel kettesben mentünk el egy nyári délután, hogy Csaba lefotózzon minket. Nagyon élveztük és csodás lett a eredmény! Köszönjük! :) Reméljük, máskor is lesz alkalmunk együtt dolgozni!

  Szép napot!
  Eszti

 • „Nagyon szépen és lelkiismeretesen dolgoznak külön-külön is, de ha együtt az kész főnyeremény.”
  Zsófi és Tomi esküvői fotók2011. április. E-session fotózás és első találkozás a leendő esküvői fotósainkkal: most már bevallhatom hogy nem kevés izgalommal és ha mondhatom így aggodalommal vártuk az első találkozást és fotózást, ugyanis mire Csabához és Bogihoz eljutottunk már volt egy fotós akiben nem kicsit csalódtunk.
  Ehhez az előzményhez képest bennük is csalódtunk, de természetesen pozitívan :) Nagyon jó hangulatban telt az első fotózásunk úgy gondolom hamar megtaláltuk a közös hangot és még a vőlegényem is el tudta engedni magát pedig ő aztán tényleg úgy állt hozzá mielőtt belevágtunk hogy a háta közepére se kívánja az egészet. Nem tudom Csaba emlékszik -e még rá, de akkor azt mondtam, hogy rólam senki se tud jó képet készíteni….tévedtem! Te tudtál Csaba :) Bogi zseniális sminkes és nem volt semmi ahogy a Bazilika hátsó lépcsőjén kivitelezte azt a csodát amit véghezvitt rajtam. Nagyon szép színeket használt, és csak olyasmit ami az egyéniségemhez is passzolt. Nagyon sok szép kép készült rólunk aznap és azóta is örömmel nézegetjük őket! Jó kis csapat vagytok Ti ketten!2011. július 16. Az esküvőnk napja! Ekkor már csak az esküvő miatt izgultunk a fotózás miatt cseppet sem! Ismertük a fotósainkat, tudtuk mire számíthatunk tőlük és, hogy Ők mit várnak tőlünk. Azt hiszem egész olajozottan zajlott le az esküvő előtti gyors kreatív fotózásunk. Egyáltalán nem feszengtünk jó hangulatban telt el ez a fotózás is, a ceremónián és a vacsora alatt pedig mintha ott se lettek volna, észre sem vettük mikor kattantak a gépek, mégis nagyon szép képeket készítettek mind a dekorációról, mind a vendégeinkről és természetesen Rólunk is :)2011. július 23. Kreatív fotózás, Tura: Mivel az esküvőnk napján már nem lett volna idő hosszasabb kreatív fotózásra valami csodaszép helyen, ezért Bogi javaslatára kibéreltük a turai kastélyt egy kreatív fotózás erejéig. Életünk legjobb befektetése volt azt hiszem. Ekkor már teljesen oldottak voltunk itt már semminek nem volt tétje, Csaba és a férjem nagyon jól kijöttek egymással és rengeteget beszélgettek fotózás közben. Szóba került ott már minden a filmektől a fényekig. Bogi ismét nagyszerű sminket kreált a számomra amit egy a kastély kertjében talált padon kivitelezett, csepergő esőben esernyő alatt. Hihetetlen miket tud mert mindezen puritán körülmények ellenére ismét remekelt. Aztán kezdődött a fotózás. Ekkor már nagyon belejöttünk a pózolásba! A férjem is beszállt a pózok kitalálásába és újabbnál újabb ötletekkel állt elő amit Csaba és Bogi tökéletesen kiviteleztek. A végeredmény rengeteg gyönyörű kép lett amiket azóta is szívesen nézegetünk.és végül:
  2011. július 20. Glamour fotózás. Kitaláltam hogy meglepem a férjemet születésnapja alkalmából egy glamour fotó sorozattal így megkértem Bogit és Csabát ,hogy látogassanak meg a hotelban ahol a nászutunkat töltöttük, és ahonnan egy apró kis hazugsággal sikeresen elküldtem a férjemet. Merész elhatározás volt ez tőlem ugyanis alapvetően elég szégyenlős és abszolút nem bevállalós valaki vagyok. De persze itt is sokat segített Bogi és Csaba profizmusa! Egyszerűen és könnyedén átlendítettek az első akadályokon és még mosolyogni is sikerült a kedvükért :) Bogi persze megint remekelt és egy csodaszép sminket készített nekem, de ezen már meg sem lepődtem hiszen tudtam hogy profi :) és a képek is meseszépek lettek. Az ember egy fehérneműs fotó sorozat hallatán rögtön a bikinis playboy fotó sorozatokra gondol de össze sem lehet a kettőt hasonlítani. Ezek művészi képek lettek! Mire eljött a férjem születésnapja egy csodaszép albumot készíttettek Nekem Csabáék, amit díszcsomagolásban nyújthattam át a páromnak. Nagyon szép ajándék lett, a férjem azóta is büszkén nézegeti. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptam Tőletek és a tökéletes titoktartást amit nem volt könnyű kiviteleznetek hiszen az esküvői fotózások alkalmával már tudtátok mire készülünk, de egyikőtök se szólta el magát sőt még néha cinkosan össze is kacsintottunk ha szóba került a születésnap :)

  Én a magam részéről csak ajánlani tudom Csabát is és Bogit is.Nagyon szépen és lelkiismeretesen dolgoznak külön-külön is, de ha együtt az kész főnyeremény. Köszönjük a munkátokat!

  Zsófi és Tamás

 • „a munkájuk szuper, de amiért újból őket választanám nem csak ez, hanem az a plusz, ami a személyiségükből adódik”
  Zsuzsi és Ádám kreatív, és esküvő fotózásaIgazából, ahol tudom ajánlom Csabit, mint fotóst és a feleségét Bogit, mint sminkest. Hogy miért? Mert nagyon tehetségesek, lelkesek és kreatívak.
  A fotózás előtt mi is eljátszottuk a szokásos szituációt:
  – Rólam nem lehet normális képet csinálni!
  – De igen!
  – De nem.
  – De igen.
  – De nem. Aztán rájuk hagytam.
  A képek elkészültek és hatalmas sikert arattak a rokonok, barátok körében, a facebookon vadidegenek gratuláltak és kérték a fotósok elérhetőségét…Szóval a munkájuk szuper, de amiért újból őket választanám nem csak ez, hanem az a plusz, ami a személyiségükből adódik. Rengeteget segítettek az esküvő előtt és az esküvő alatt, sokat ötleteltünk Velük, amitől személyre szabott volt a fotózás, egyedi, Zsuzsis és Ádámos :)

  Így a fotózás nagy móka volt, nem feszengtünk egy percet sem, (ami nálunk nem jellemző kamera előtt) és ez megalapozta a hangulatot az esküvőhöz.

  Köszönjük még egyszer Nektek!
  Zsuzsi & Ádám

 • „játszi könnyedséggel vesz minden akadályt mert jelen van velünk amikor fényképez és látja, elkapja az élményt, amire emlékezhetünk egy életen át.”
  Bernadett és Dave esküvő fotózásCsaba fotózása művészet, tökéletes érzéke van a pillanatokhoz. Ámulatba ejtő “varázsló” aki játszi könnyedséggel vesz minden akadályt mert jelen van velünk amikor fényképez és látja, elkapja az élményt, amire emlékezhetünk egy életen át.
  Szeretettel tudjuk ajánlani, képei önmagukért beszélnek.Köszönjük!

  Bernadett & Dave